Hoe gaan we dit doen? Stressen of relaxen

 

Enschede, 8 augustus 2017 – ConsistentHuman is uitgever van boeken en beheert een blog, beide activiteiten hebben als inzet stress meer pragmatisch te benaderen.

In april 2017 is het eerste boek van ConsistentHuman verschenen met de titel: Hoe gaan we dit doen? Stressen of relaxen, het is onder meer verkrijgbaar via managementboek.nl, bol.com en boekenbestellen.nl. In september van dit jaar zal ook de Engelstalige versie van dit boek beschikbaar zijn. Het boek is bedoeld om inzicht te creëren in de processen die spelen rondom stress, het kan gezien worden als een praktische handleiding. De indeling van dit boek is op zo’n manier opgebouwd dat zowel de anatomie, fysiologie en psychologie worden uitgelegd op een manier die het voor iedereen inzichtelijk maakt hoe deze processen in elkaar zitten en welke samenhang deze hebben. Daarnaast worden in dit boek ook praktisch in te zetten stressmanagement methoden en ontspanningstechnieken omschreven die makkelijk toe te passen zijn in de dagelijkse routine en zeer nuchter zijn qua insteek. Het boek kan een aanzet zijn om anders tegen stress aan te kijken en er anders mee om te gaan.

Op het blog ConsistentHuman worden wekelijks korte artikelen geplaatst. In deze artikelen worden praktische ideeën, wetenschappelijke onderzoeken en zelfmanagement technieken onder de aandacht gebracht.

Het uiteindelijke doel van ConsistentHuman is: verkrijgen van inzicht door het schrijven van artikelen, boeken en aandragen van praktische ideeën, stress minder negatief te zien en meer te accepteren als onderdeel van ons en ons leven, waardoor we uiteindelijk minder gestrest zijn en meer relaxed onze (werk)dag doorkomen.

Website: www.consistenthuman.com

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*