Narong Gym, Kickboksen Kootwijkerbroek

Kickboksen in de regio Barneveld doe je natuurlijk bij trainingcentrum Topfit Kootwijkerbroek. Narong Gym staat onder leiding van personal trainer ( beast of the east Apeldoorn) en instructeur Kickboksen Leroy van Wermeskerken.

 

Trainingscentrum Topfit houd op 3 oktober 2017 een open dag speciaal voor het kickboksen. Noem het een kickboks trainings – gala waarin iedere geinteresseerde deel kan nemen en deze mooie effectieve sport kan uitproberen.

 

Kickboksen is goed voor algehele fitness en kracht, conditie en lenigheid. U leert een goede gevechtstand, voetenwerk, stoten, trappen, combineren, padtraining, zak training en natuurlijk veel meer. Trainingscentrum Topfit Narong Gym Kootwijkerbroek verzorgd lessen voor de jeugd alswel volwassenen.

 

Ook als u wat ouder bent en niet in vorm bent kunt u het kickboksen gewoon beoefenen bij Topfit Kootwijkerbroek. De lessen worden op maat gegeven en er heerst in onze groepen geen macho cultuur. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten en mag op eigen niveau het kickboksen beoefenen.

 

De trainer is Leroy van Wermeskerken een afgestudeerde Sport en Bewegingscoordinator niveau 4 ervaren en heeft naast het Kickboksen, Shaolin Kungfu en Pencak Silat volgens de stijl Setia Hati Terate jaren lang beoefend.

 

De open dag bij trainingscentrum Topfit is een kans voor iedereen om te komen kijken bij Narong Gym of natuurlijk gratis mee te doen met de lessen. Narong Gym focussed zich naast het moderne kickboksen ook op traditionelere Muay Thai technieken vanuit het Muay Boran.

 

De lessen zijn veilig, plezierig en leerzaam en dit maakt de lessen toegankelijk voor iedereen.

 

U zult zien dat u door het beoefenen van kickboksen een betere conditie krijgt, vrolijker word. U wordt ook trotser omdat u ziet wat u allemaal kan leren. En daarbij krijgt u enorm veel zelfvertrouwen door kickboksen.

 

Indien u interesse heeft kom dan langs bij Kickboksen Kootwijkerbroek op 3 oktober 2017 aan de Standerd 5a, 3774 SC te Kootwijkerbroek neem een goed humeur mee en natuurlijk sportkleding.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*