Feenstra toonaangevende partij energietransitie

,

‘Wij kiezen voor duurzaam wagenpark’ aldus Feenstra

Allround technisch dienstverlener Feenstra vervangt een groot deel van het bestaande wagenpark door elektrische voertuigen. Op deze manier willen zij de CO2-uitstoot van het bedrijf aanzienlijk verminderen. Vóór 2024 zullen nagenoeg alle bedrijfsauto’s met een ‘geel’ kenteken waar mogelijk 100% elektrisch rijden,. Daarnaast is hybride rijden het alternatief. De eerste zes 100% elektrische service-busjes (grijs kenteken) zijn inmiddels in opdracht gegeven en gaan in september de weg op.

Lees het hele persbericht van Feenstra hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*