Garage Sale Sas van Gent

Komt U ook naar de 8e editie van de Garage Sale in Sas van Gent op

6 oktober 2018?

van 08.00 tot 16.00 uur.

Vorig jaar deden er ruim 130 deelnemers mee aan deze grootste Garage Sale van Zeeland.

Garage Sale Sas van Gent wordt georganiseerd door een team van enthousiaste vrijwilligers. De deelnemers aan de Sale zijn verspreid door heel Sas van Gent, voor alle informatie en een routeplan kunt u terecht op de website www.garagesale-sas.nl of info@garagesale-sas.nl

Tevens vind u op de site een toeristische route om een dagje Sas van Gent compleet te maken.

Dit jaar zal voor de 2e keer het zonnetreintje door Sas van Gent rijden. Door verschillende sponsoren is dit mogelijk gemaakt. Het treintje brengt u tijdens de garagesale gratis naar de verschillende deelnemers via een vaste route. Op de website kunt u alles vinden over de route en de vaste haltes.

groetjes en hopelijk tot ziens op de GarageSale,

namens het GarageSale team

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*