Gereedschap – de basis van elke klus

, , ,

Het is een gebruikelijk verschijnsel: Met de opkomst van de zomer wordt er ook meer geklust. Of dat nou is omdat het nou eenmaal lekkerder is om te klussen met een aangename temperatuur, of omdat het rustiger is op het werk door de vakantieperiode.
Bovendien wordt het steeds gemakkelijker om klussen zelf aan te pakken. Er is op internet namelijk veel informatie, soms zelfs met instructievideo’s, te vinden over verschillende klussen, zoals:

– http://www.mijnkluswijzer.nl/
– http://www.klusidee.nl/
– http://www.gamma.com/klusinformatie.html
– http://www.praxis.nl/klussen/kluswijzers

Naast goede kennis over de goede aanpak van een klus, is goed gereedschap een vereiste. Kies, zeker als u wat vaker klust, voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit betaalt zich op de lange termijn altijd uit. Goede merken zijn:

– Makita
Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Die kwaliteit komt niet zomaar tot stand. Dat is een filosofie, de passie van 500 ingenieurs die dag in dag uit werken aan verbeteringen en nieuwe machines. Machines die stuk voor stuk berekend zijn op hun zware taak. Dag in dag uit. Omdat gebruikers op hun gereedschap moeten kunnen vertrouwen. Omdat ze hun geld er mee moeten verdienen, en omdat ze hún passie er mee willen kunnen uitleven: het creëren van iets nieuws. Er zijn al zoveel mooie dingen gemaakt met Makita.

Hun passie voor kwaliteit ontstond in Japan. In 1915. Toen de heer Makita de basis legde voor wat uitgroeide tot het huidige concern. Dat wereldwijd vertegenwoordigd is met fabrieken en verkoop/service vestigingen (alleen in Europa al 17). Bijzonder aan Makita is dat ze alleen gereedschap ontwikkelen, produceren en verkopen.

– Gedore
Al meer dan 85 jaar maakt Gedore kwaliteitsgereedschap. Gereedschap voor professionele gebruikers, waar ze verstand van hebben en met hun goede naam voor instaan. Voor onze klanten betekent dit dat zij kunnen rekenen op: optimale materiaaleigenschappen, perfecte ergonomie, maximale veiligheid en een lange levensduur.

Over Toolw@re
Toolw@re is gespecialiseerd in de levering van kwalitatief hoogwaardig handgereedschap en elektrisch gereedschap en doet dit tegen een aantrekkelijke prijs. Toolw@re heeft meerwaarde door:
– snelle leveringen
– goede prijs / kwaliteit verhouding
– mogelijkheid tot reparaties van gereedschap waarvan de garantie is verlopen
– kennis van zaken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*