InFurn – Nu ook beschikbaar voor Nederland

Bolzano, Italy – 29-09-2010

InFurn – Inspired Furniture – Top Kwaliteit Reproducties!

U kunt het zich vast nog wel herinneren: de Designstoelen & Fauteuils van de jaren ’50 en ’60. Voorheen te vinden in bijna elke woonkamer, zijn ze vandaag de dag, echte klassiekers geworden.
Meubelstukken van beroemde ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Charles Eames, Mies Van der Rohe, Eero Aarnio, en nog vele andere zijn nu populairder dan ooit. De originele meubels uit deze periode zijn vaak alleen nog maar te vinden in musea. Soms komt u ze nog wel tegen, tweedehands en tegen veel te dure prijzen.
Italiaanse aanbieder InFurn heeft dit probleem ingezien en biedt een zeer eenvoudige oplossing. In de meertalige online shop verkoopt InFurn topkwaliteit reproducties van een tal van bekende designer meubels. Er zijn legendarische stoelen te vinden zoals de Swan Chair, de Egg Chair, de Chaise longue en de Barcelona Chair.
Vergeleken met de reguliere winkelprijs van de originele producten, kunnen klanten bij InFurn rekenen op besparingen tot wel 70%. Kost een originele Egg Chair vandaag de dag 5.000 EUR in een winkel, krijg je bij InFurn een getrouwe reproductie al voor ongeveer 800 EUR.
Hoe deze prijsverschillen worden verklaard? Ook hier een simpele verklaring: Grotere hoeveelheden en rechtstreekse verkoop van de productielocatie naar de eindgebruiker. InFurn biedt een prijsvoordeel dat direct wordt doorgegeven aan de klant.
Ondanks de relatief lage prijs van de goederen, wordt er speciale nadruk gelegd op het waarborgen van de productie, er worden namelijk alleen maar hoogwaardige materialen gebruikt. Geen wonder dat InFurn op al zijn goederen een garantie kan bieden van 5 jaar.
InFurn werkt met een team van meer dan 50 mensen uit 9 verschillende landen. Het bedrijf is gespecialiseerd in de internationale distributie van goederen en is beschikbaar voor klanten met advies en ondersteuning. Het goed opgeleide, ondersteunende personeel kan via telefoon, email en een online-chat de klanten zo goed mogelijk tot dienst zijn in 9 verschillende talen.
De Online Shop InFurn biedt uitgebreide informatie over alle aangeboden producten. Grote afbeeldingen van meubelen uit verschillende invalshoeken, hoge resolutie video´s met 360-graden uitzicht en detail foto’s van de beschikbare materiaal soorten, dit alles om de klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen met de beslissing van het juiste product.
Elk meubelstuk kan worden aangepast. Ruime keuze tussen verschillende materialen & kleuren. De klant kan zelf beslissen of zijn/haar stuk moet worden bekleed met leder, cashmere of stof, en in welke kleur b.v. zwart, rood, creme of appelgroen.
Op verzoek verzend InFurn gratis materiaal monsters. Deze geven de best mogelijke indruk van de kwaliteit van de goederen. Elk meubelstuk word vervaardigd volgens de eisen van de klant, stuk voor stuk uniek.
Een ruime selectie van de meest populaire producten is op voorraad, alle op maat gemaakte meubels zijn gewoonlijk beschikbaar binnen 8-12 weken.
Onder het motto, `Het verleden weer nieuw leven inblazen`, verkoopt InFurn zijn meubels nu voor meer dan drie jaar. Het succes komt InFurn tot zijn recht – want vandaag de dag zijn InFurn´s producten nog steeds erg in trek bij jong en oud. http://www.infurn.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*