LINQremote®: Narrowcasting Software Maar Dan Anders

, , , , , , , , , , , , , , ,

Wat is LINQremote?
LINQremote is een narrow casting systeem met de uitstraling van een tv-zender. Geen saai powerpoint systeem maar de ‘look and feel’ van een eigen tv-zender. Uw tv-zender met eigen logo! U kunt in realtime snel en interactief communiceren met uw doelgroep. Zelf bepalen wat er wordt uitgezonden zonder verborgen reclameboodschappen. U bent de regisseur! LINQremote kunt u online beheren met onze gratis webapplicatie. De LINQremote® Mediaplayer wordt aangesloten op uw tv (Plasma, LCD, beamer). Wereldwijd kunt u via onze LINQremote-webapplicatie beelden, video, live streams, rss-feeds en mededelingen toevoegen. U kunt onbeperkt wisselen van content.

Wat is het verschil tussen LINQremote en andere narrow casting systemen?
Heel simpel: LINQremote is ‘Plug and Play’. Geen powerpoint uitstraling en heel eenvoudig te bedienen. Iedereen kan LINQremote beheren, zonder enige kennis van audio- of videobewerking. LINQremote is volledig compatibel met o.a. Twitter, YouTube en Vimeo en alle gangbare afbeeldings- en videoformaten.

Toepassingen van narrowcasting in de praktijk.
Narrow casting is communiceren op een moderne, effectieve en actuele manier met uw doelgroep. Narrow casting is uitermate geschikt voor aankondigingen van acties, promoties, nieuws of welke informatie dan ook. Deze boodschappen kunnen onder andere een commercieel en promotioneel of een imago versterkend doeleinde hebben. U kunt het gedrag van de klant beïnvloeden bijvoorbeeld  motiveren tot aankoop of beter van dienst zijn. Narrow casting resulteert in een grotere klanttevredenheid en/of omzetstijging. Narrow casting kan onder andere toegepast worden in verschillende branches zoals sport voor uitslagen en sportnieuws, automotive voor promotie en informatie, zorg voor wachttijd verzachting, retail voor acties en reclame doeleinde, makelaardij voor het actueel woningaanbod en horeca voor sfeerversterking. Of wel de mogelijkheden van narrow casting zijn veelzijdig.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*