Caribische reizen onveranderd populair

,

Ondanks de economische recessie blijft de vraag naar Caribische zonvakanties onverminderd groot. De Caribische eilanden zijn dan ook uitermate geschikt om tot rust te komen en afstand te nemen van de dagelijkse regeldruk. De mogelijkheden om de vakantie op eigen smaak in te vullen zijn enorm. Men kan genieten van de zon op het strand of van de schitterende natuur, maar het is daarnaast ook mogelijk om sportief bezig te zijn, zoals duiken, snorkelen, wandelen of mountainbiken. Daarnaast is er een duidelijk aanwezige variatie tussen de verschillende eilanden qua klimaat, natuur en cultuur, wat de keuze nog boeiender maakt. Enkele voorbeelden van bestemmingen zijn:

Reizen Curaçao
reizen curacaoVakantie op Curacao. Het gastvrije, altijd zomerse Curacao heet u een warm welkom. De vriendelijke bevolking, het heerlijke klimaat, de azuurblauwe zee, de parelwitte stranden, de vele intieme baaien en de rijke flora en fauna maken Curaçao het zonnigste stukje van ons Koninkrijk.
‘Bon bini’ oftewel welkom op Curaçao! Zon, zee, strand en cultuur, dat zijn de ingrediënten van een vakantie in dit stukje ‘Holland in de tropen’.

Reizen Suriname
reizen surinameOngerept, vriendelijk en Nederlandssprekend! Suriname, land van een enorme culturele verscheidenheid en een van de weinig plekken in de wereld waar het tropisch regenwoud nog volkomen ongerept is.
Maar Suriname staat ook bekend om zijn hoofdstad Paramaribo, door velen een groot museum genoemd. Historische gebouwen voeren u terug naar de Nederlandse, Engelse, Franse Spaanse en Portugese aanwezigheid eeuwen gelden.

Reizen Mauritius
stranden mauritius Het exotische droomeiland Mauritius ligt in de warme wateren van de Indische Oceaan.
Het eiland heeft 330 kilometer kustlijn, bijna in zijn geheel gedekt door het langste ononderbroken koraalrif ter wereld.
Met haar hagelwitte zandstranden, kilometerslange riffen, ondiepe lagunes, bergen, tropische regenwouden en watervallen is het eiland een paradijs voor natuurliefhebbers en duikers, maar ook voor rustzoekers.

caribbeantravel.nl
caribbeantravel.nl is gespecialiseerd in reizen naar de Bahama’s, Anguilla, Antigua, Aruba, Barbados, Bonaire, Curaçao, Grenada, Saint Lucia, Sint Maarten, the Caribbean en Mauritius en hebben het aanbod zeer zorgvuldig voor u geselecteerd op basis van kwaliteit, prijs en betrouwbaarheid.
Onze website bevat een gevarieerd aanbod waarin een ieder zich kan vinden. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid voor maatwerk-arrangementen om maximaal aan uw wensen tegemoet te komen. Wij verwelkomen u graag om u op deskundige wijze te adviseren over uw vakantiereis naar The Caribbean en Mauritius. Alles wordt tot in de laatste details voor u uitgewerkt en voorbereid, zodat u reeds thuis al een vakantiegevoel krijgt.
Wij wensen u tropisch plezier bij het bekijken van onze website.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*