Master it Training breidt aanbod IT trainingen uit met Oracle curriculum

, ,

Eindhoven, 11 oktober 2010. Per oktober is het IT trainingsaanbod van Master it Training uitgebreid met 150 nieuwe titels. Vanaf dan biedt deze zakelijke IT opleider namelijk het actuele en complete Oracle curriculum aan. Ook de Oracle certificeringstrajecten met de niveaus Associate, Professional en Master alsmede de officiële examens zijn beschikbaar. Met deze uitbreiding komt het totale aanbod van IT trainingen bij Master it Training op ruim 650 verschillende titels.

Intensieve samenwerking
Deze recente ontwikkeling is het resultaat van een intensieve samenwerking met de Oracle Academy. Mark Bieckmann, salesmanager bij Master it Training: “Oracle biedt een curriculum dat naadloos aansluit op ons bestaande aanbod. De Oracle Academy, verantwoordelijk voor Oracle trainingen in Nederland, stond open voor een nieuwe trainingspartner. Zij stelden hierbij de vanzelfsprekende voorwaarde dat deze partner in staat moet zijn om een gedegen Oracle opleidingsadvies uit te brengen. Om dit te garanderen hebben de opleidingsadviseurs van Master it Training in september een intensieve, meerdaagse training gevolgd. Hierdoor zijn zij niet alleen in staat om onze relaties te informeren over de inhoud en onderwerpen van een training, ook de meer complexe en specialistische opleidingsvraagstukken gaan onze adviseurs niet uit de weg.”

Erkende trainingen
Ook voor de cursist biedt de samenwerking voordelen. Zo is deze bij Master it Training verzekerd van een door Oracle erkende training. Een goedkeuring die geldt als eis indien men de officiële Oracle Professional of Oracle Master certificering wil behalen. Mark: “Wij zien de Oracle Academy als een waardevolle opleidingspartner die ons in staat stelt om onze relaties een compleet en gevarieerd trainingsaanbod te bieden. De Oracle Academy beschikt op haar beurt over een professionele partner die met kennis van zowel de markt als het product een gedegen en compleet advies kan uitbrengen. Een mooiere win-winsituatie is mijns inziens niet denkbaar.”

Over Master it Training; better training, better people
Master it Training verzorgt sinds 1999 trainingen en opleidingen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering. Het aanbod is breed en bestaat uit ruim 650 verschillende titels. Dankzij een uniek 100% maatwerk leersysteem en een flexibele, klantgerichte manier van werken, hebben inmiddels vele bedrijven en organisaties gekozen voor de kwaliteit van Master it Training. Master it Training beschikt over eigen trainingslocaties in Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Zie voor meer informatie de website: www.master-it.nl.

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Noot voor de redactie, niet voor publicatie
Voor meer informatie over Master it Training kunt u contact opnemen met Mark Bieckmann op nummer 040-23 23 390 of e-mail naar mark.bieckmann@master-it.nl.