Nieuwe relatiegeschenken leverancier

Onder de naam YESGIFTS.NL is ondernemer André Boerman deze maand gestart met een postorder- en internetbedrijf in Relatiegeschenken, Promotieartkelen en Kerstpakketten. Vanuit een bedrijfspand aan de George Stephensonstraat in Zwolle gaat YESGIFTS.NL bedrukte- en onbedrukte geschenken leveren aan bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren. 

Met een compleet assortiment van meer dan 2000 artikelen staat op de website van YESGIFTS.NL steeds het meest actuele aanbod ter beschikking van de afnemers. De wijze waarop de klant een bestelling kan plaatsen is uniek en bovenal gemakkelijk. Drukteksten en logo’s kunnen simpel geupload worden zodat de bestellingen snel en efficient uitgevoerd kunnen worden. “De speciale offerte module is een echte hit” aldus Boerman die verwijst naar de module waarmee bezoekers hun eigen offerte kunnen maken en uitprinten. Naast dit stukje moderne internet-techniek kan de klant nog steeds een papieren catalogus aanvragen om gezellig op de bank door te bladeren.

Wie alles wil weten kan kijken op www.yesgifts.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*