Orthopedie belangrijk voor uw mobiliteit

Orthopedie

Voor een mens is mobiliteit erg belangrijk in alle onderdelen van het leven, zoals werk, privé en vrije tijd. De mogelijkheid om je vrij en onbekommerd te kunnen bewegen is voor velen een logisch gegeven, maar voor anderen kan het een stevige beperking. Dit laatste kan zowel tijdelijk zijn (zoals bij sportblessures), maar voor anderen is het een levenslange worsteling, zoals bij aangeboren afwijkingen.

Tot het terrein van de orthopedie behoren onder andere:

  • Aangeboren afwijkingen van het steun- en bewegingsapparaat, b.v. heupdysplasie, scoliose (verkromming van de rug);
  • Fracturen van gewrichten en botten (botbreuken);
  • Standafwijkingen van gewrichten en lange pijpbeenderen;
  • Gewrichtsziekten (jicht en reumatoïde artritis) en slijtage (artrose).

De afgelopen jaren neemt de vraag naar orthopedische hulpmiddelen toe, naar verwachting komt dit door de hogere gemiddelde leeftijd en de toename in het aantal sportieve mensen. Het is een uitdaging om met behulp van goede orthopedie voor deze mensen de last te verlagen en de mobiliteit te maximaliseren, zoals met protheses, steunzolen, steunkousen, braces, etc.

Meijer Orthopedie
Meijer Orthopedie is een erkend leverancier van orthopedische hulpmiddelen, therapeutisch elastische steunkousen, van ortheses en protheses en van borstprotheses met bijpassende lingerie en badpakken.
Wij zien het als onze missie om mensen met een lichamelijk probleem te helpen beperkingen, pijn en klachten tot een minimum terug te brengen en zo mogelijk volledig weg te nemen. We zetten daarvoor onze kennis en ervaring in, zodat u verzekerd bent van de voor u juiste oplossing.
Want dat is waar het niet alleen u, maar zeker ook ons om gaat!
Er werken bij Meijer Orthopedie vakkundige medewerkers die zich onderscheiden door u op vriendelijke respectvolle wijze hulpmiddelen te verstrekken, met goed vakmanschap en een sterke persoonlijke betrokkenheid. Meijer Orthopedie adviseert u daarom ook graag bij het beantwoorden van vragen (is een hulpmiddel geïndiceerd?) en bij het vaststellen welk hulpmiddel optimaal is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*