Professionele woningontruiming: een zorg minder

, ,

Een Woningontruiming komt vaak praktisch niet goed uit en daarbij komen ook nog vaak emoties boven. Denk aan moeilijke situaties als:

  • Ontruimen woning vanwege verhuizing naar verzorgingshuis
  • Woning ontruimen bij echtscheiding
  • Ontruiming woning bij overlijden
  • Inboedel ruiming door overschot

Toch is het belangrijk om de woningontruiming snel en vakkundig af te handelen, zodat het huis snel in de verkoop kan en zoveel mogelijk opbrengt dan wel de huurlasten ophouden. Hierbij komt, ook na de arbeidsintensieve ontruiming, nog een hoop kijken. Wat te denken van het opzeggen en afsluiten van het gas, water en licht. Denk daarnaast aan het verwijderen van vloerbedekking, gordijnrails en het uitvoeren van (kleine) reparaties. Dit is in huursituaties eenmaal vaak zo geregeld, maar ook voor de verkoop kan dit interessant zijn om zo de waarde van het huis te vergroten.

Direct Ontruimen biedt in heel Nederland en België professioneel hulp met de praktische afwikkeling van een woningontruiming of boedelruiming om wat voor reden dan ook. Het ontruimen van een woning is voor Direct Ontruimen dagelijks werk. In de afgelopen 15 jaar is veel meegemaakt op het gebied van woningontruimingen.
Omdat iedere situatie anders is vinden wij een persoonlijke benadering zeer belangrijk. Wij staan U zoveel mogelijk bij en spreken de mogelijkheden met u door. Zo hoeft u zich hierover in ieder geval geen zorgen te maken.

Direct-Ontruimen
010 -422 23 21
E-mail: info@direct-ontruimen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*