Zalando sponsort het nieuwe programma “Hoe Vind Ik een Vent?”

Online fashionstore Zalando.nl ziet een unieke kans in het samenbrengen van fashion en singles!

Amsterdam, 14 Oktober 2010 – Na de geestige eerste aflevering van afgelopen donderdag is het duidelijk dat Bridget Maasland in haar nieuwe succesvolle programma “Hoe Vind Ik Een Vent?” nog veel te onderzoeken heeft als het om de moderne datingwereld gaat. Ze kwam er snel achter dat er veel veranderd is sinds haar jonge datingjaren.

Zoals we in de vorige aflevering al konden zien is Amsterdam, onze mooie levenslustige hoofdstad, de locatie van dit programma. Hoe kan het ook anders, nergens vind je zoveel knappe en succesvolle dertigers, waar het programma vooral om draait. Zij hebben alles wat hun hartje begeert, maar zijn nog steeds op zoek naar die ene speciale partner die hun leven meer betekenis zal geven.

Wij bij Zalando.nl zijn uiterst opgetogen de sponsor van dit programma te zijn omdat wij zien hoeveel invloed fashion kan hebben op succesvol dating. Zo zien we dat fashion een belangrijk onderdeel is van het leven van vele singles en zich perfect leent voor de  uitstraling en presentatie van een persoon. Het is zoals je moeder je vroeger toefluisterde; een eerste indruk maak je maar één keer! In de vorige aflevering hebben we kunnen zien dat de competitie hardnekkig is in de trendy straten van Amsterdam. Als hippe, succesvolle dertiger kun je gewoonweg niet meer achterblijven als het om styling gaat, want hoe kom je anders trendy Palladium en classy Jimmy Woo nog in?

Daarom zijn wij bij Zalando trots op het idee dat we vrouwen zullen bijstaan in hun zoektocht naar de perfecte killer-outfit die de man van zijn à propos kan brengen.

Dames van Nederland; de wereld van de single vrouw is opwindend, maar de competitie is fel en geducht dus imponeer mannen met verleidelijke charmes en natuurlijke elegantie. Wij bij Zalando staan je graag bij met ons royale aanbod aan internationale modemerken die jouw ware ik het beste tot uiting kunnen brengen.

Op donderdagavond 14 oktober is Miss Maasland weer te volgen in haar journalistieke zoektocht naar de waarheid over de ins en outs van de moderne en bruisende datingwereld waar zoveel begerenswaardige dertigers en veertigers zich in bevinden.

Uitzending: RTL 5, donderdagavond 14 oktober om 22.05 uur.

Voor verder persinformatie of fotografie kunt u contact opnemen met:

Brian Ruhe;  Country Manager – The Netherlands

Email:  brian.ruhe@zalando.nl

Web: www.Zalando.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*