“Backup” je Facebook vrienden

, ,

Mensen doen steeds meer online en zijn ook steeds afhankelijker van internet voor hun sociale leven. Maar wat nu als op een dag je computer er mee stopt of, nog erger, Facebook plat ligt en blijft? Vriendenprinter.nl heeft hier een eenvoudige en elegante oplossing voor. We halen de profielfoto’s van je vrienden van Facebook en maken hier een poster van (50 x 75 cm of 110 x 75 cm). Deze drukken we af op mooi fotopapier en bezorgen hem thuis. Mocht er dan iets misgaan dan heb je altijd de foto’s nog.

Binnen 5 minuten maak je op vriendenprinter.nl een poster met de profielfoto’s van je Facebook vrienden. Zo ben je goed voorbereid om een internet apocaplypse. Mocht die er onverhoopt niet komen dan is het tot die tijd wel de meest orginele en persoonlijke poster die je je kan voorstellen. Er is ook een, gratis, digitale versie beschikbaar.

Bij voldoende belangstelling zal het assortiment binnenkort ook worden uitgebreid met andere social networks (Hyves en Twitter) en producten als een “Twitter dagboek”  of “Facebook behang” zitten in de planning. Met deze producten wil vriendenprinter.nl niet online vriendschappen vereeuwigen maar ook een offline dimensie geven aan online vriendschappen.

Vriendenprinter.nl is een iniatief van Dennis van der Vliet: “Het blijft toch vreemd dat je online vriendschappen naast bits en bytes geen fysieke aanwezigheid hebben. Stel dat alles plat gaat dan heb je gewoon niks meer, dan kun je niet zeggen: gelukkig hebben we de foto’s nog.

Noot voor de redactie

Meer informatie via Dennis van der Vliet

dennis@vriendenprinter.nl

0618193784

Twitter: @vriendenprinter

Beeldmateriaal

Voorbeeld vriendenposter van vriendenprinter.nl

Voorbeeld vriendeposter via vriendenprinter.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*