Effectiviteit van meetings vergroten tijdens de Dag van de Toegevoegde Waarde 2010

, ,

Op maandag 13 december a.s. wordt de Dag van de Toegevoegde Waarde 2010 georganiseerd, hét congres voor congres- en meetingorganisatoren. Zo’n 20 vakexperts bieden in hun workshops en presentaties praktische tips en tools om de effectiviteit van congressen en meetings te vergroten. Daarnaast gaan professionele sprekers ‘op de stip’ om zich in een 3-minuten pitch te presenteren aan de deelnemers. Deelnemers gaan met tenminste 25 direct toepasbare tips naar huis!

 Organisatoren van congressen en meetings staan telkens weer voor de uitdaging om hun bijeenkomst tot een succes te maken en zij zoeken hierbij continu naar mogelijkheden om toegevoegde waarde te leveren, op alle onderdelen van de bijeenkomst.

De beste ervaringen leer je in de praktijk en daarom heeft online vakinformatiebron CongresWereld een groot aantal experts bij elkaar gebracht om tijdens een interactieve workshopdag kennis, ervaring en nuttige tips te delen. Tijdens het congres staan ‘een praktische vertaalslag maken’ en ‘toegevoegde waarde leveren’ centraal!

Wat kunnen organisatoren op deze dag allemaal verwachten?

  • Meeting Formats: Nieuwe formats voor congressen en meetings maken hun opwachting. Leer alles over het effectief inzetten van onder andere Pecha Kucha, TED-style, Webinars en Serious Gaming/Belevend leren.
  • Workshops: Geen abstracte verhalen, maar een praktische vertaalslag naar de praktijk en directe toegevoegde waarde. Inclusief de do’s en don’ts van oa. een Super Brainstorm, visueel presenteren, effectieve MVO voor congressen, effectieve inzet van nieuwe media en sponsorwerving bij congressen.  
  • De S-factor: Professionele sprekers gaan ‘op de stip’ en presenteren zich in een 3-minuten ‘pitch’ aan het publiek, dat op zoek gaat naar de beste sprekers voor hun toekomstige congressen (ism PSA Holland, de vakorganisatie voor professionele sprekers).
  • Powersessies: Korte, to-the-point sessies met een praktische insteek zodat organisatoren direct aan de slag kunnen met oa. twitter, webvideo, webinars, gepersonaliseerd printen en (live) mindmapping.

 Voor wie en wanneer?
De Dag van de Toegevoegde Waarde (DvdTW) is bedoeld voor opdrachtgevers en organisatoren die maximaal rendement willen halen uit de inzet en organisatie van vergaderingen en congressen.
De Dag van de Toegevoegde Waarde 2010 vindt plaats op maandag 13 december 2010 (09.00-18.30 uur) in het fraaie Media Plaza van Jaarbeurs Utrecht. Deelname vraagt een investering van één dag en € 149,00 excl.btw. De Twitter-hashtag van het congres is #DvdTW.

Alle informatie over programma, sprekers en aanmelden is te vinden op de website van CongresWereld.nl : http://www.congreswereld.nl/dag_van_de_toegevoegde_waarde_2010/107/  

Direct inschrijven kan via deze link:
http://www.eventure-online.com/eventure/welcome.do?type=participant&congress=38_1011R&page=index

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*