Gratch International op de Big5 in Dubai

Gratch International, leverancier van specialistische reinigingsmiddelen en -systemen, is dit jaar voor de tweede keer standhouder op de Big5 beurs in Dubai. Deze professionele bouw- en constructie beurs vindt plaats van 22 tot en met 25 november 2010 in het Dubai World Trade Center.

De Big5 is een vakbeurs voor professionele bedrijven binnen de bouw- en constructie industrie. Veel vakmensen uit deze industrie zullen de beurs bezoeken op zoek naar innovatieve producten en oplossingen binnen de branche.

Gratch International zal zich op de Big5 presenteren met het GlassRenu glasrenovatiesysteem. Dit is een systeem waarmee (diepe) krassen uit glasoppervlaktes verwijderd kunnen worden. Daarnaast zal Gratch International de Renovio oppervlakte renovatieproducten presenteren. Dit is een productlijn met middelen ter bescherming en renovatie van glas, aluminium, rvs en andere oppervlaktes.
De economie in het Midden-Oosten heeft zich sterk ontwikkeld. Er zijn vele grote en duurzame bouwprojecten uitgevoerd, waarbij vaak van glas gebruik wordt gemaakt. Gedurende de bouw wordt het glas vaak met krassen beschadigd. Daarbij is er in het Midden-Oosten veel zand wat eenvoudig krassen veroorzaakt in glasoppervlaktes. Deze glasbeschadigingen zijn allemaal te verwijderen met het GlassRenu glasrenovatiesysteem. Eventueel kan er met Liquifoil tijdelijk een beschermende laag worden aangebracht gedurende de bouw. LiquiFoil is een vloeibare folie voor tijdelijke oppervlaktebescherming. Het is eenvoudig met een roller of airless aan te brengen en na gebruik weer eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten na te laten.

Meer informatie vindt u op www.gratch.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*