HOC Opleiding & Training BV gaat Verhuizen !

Sinds september is HOC Opleiding & Training BV in Zuidlaren in het bezit van een nieuw pand aan de Bolwerk 2 in Zuidlaren.

HOC geeft opleidingen voor heftruckchauffeurs, hijskraanmachinisten, gebruikers van hoogwerkers, VCA, BHV. Kortweg alles op het gebied van heffen, hijsen en veiligheid.

Door de enorme groei die HOC de laatste jaren heeft doorgemaakt was het oude pand aan Bolwerk 3 te Zuidlaren te klein geworden. Doordat de vorige eigenaar Noordwand naar het industrieterrein in Tynaarlo is verhuisd kwam het pand beschikbaar en heeft HOC het pand aan kunnen kopen.

Het nieuwe pand wordt volledig aangepast aan de moderne eisen van een opleidingscentrum, de eerste fase van de verbouwing is bijna klaar. De praktijkhal voor de heftruckchauffeurs is inmiddels enkele weken in gebruik en de instructeurs zijn er bijzonder blij mee. Op 13 december 2010 gaat de verhuizing van het kantoor en de leslokalen plaatsvinden.

Volgend jaar wordt gestart met de 2e fase van de verbouwing, dan worden er nog vier leslokalen op de 1e verdieping bijgebouwd zodat HOC de eerste jaren voldoende ruimte heeft om verder te groeien.

Het praktijkgedeelte van de hijskraanopleidingen vindt plaats op de buitenlocatie in De Groeve.

HOC Opleiding & Training BV nodigt mensen die geïnteresseerd zijn van harte uit een kijkje te komen nemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*