Rosacea blog: Tips voor mensen met rosacea

Rosacea onder controle krijgen kan!

Rosacea is een aandoening die in Nederland veel mensen jaarlijks lastig valt. Veel mensen weten niet wat het is, maar die mensen die wel weten wat het is schamen zich er vaak voor. Mensen die last hebben van rosacea lopen de hele dag rond met een rood hoofd. Het klinkt stom, maar mensen met rosacea lijken wel de hele dag door te blozen! De meeste mensen hebben rosacea op hun wangen en rond de neus. Het kan ook voorkomen dat de rosacea door trekt naar de ogen.

Rosacea behandeling

Als men verkouden is neemt met een pilletje, eigenlijk doen we dit allemaal. Als we erger last van hebben grijpen we massaal naar het “pillen” kastje. Bij rosacea is dit helaas niet mogelijk en daarom is het ook een zodanig vervelende aandoening. De meeste gebruikelijk behandel methode is niet goed voor je op langer termijn. De specialiste schrijven vaak antibiotica voor en zoals iedereen weet is dit niet goed voor je algemene gezondheid op langer termijn. Je immuunsysteem kan zelfs uiteindelijk immuun worden als antibiotica wordt toegediend. Op korte termijn heeft antibiotica wel effect, maar vaak komt de rosacea sneller en agressiever terug. Rosacea is overigens geen aandoening waarbij permanente schade kan worden opgelopen.

De een heeft veel meer last van rosacea dan de ander, maar het feit blijft dat je simpelweg niet fijn en rustig op straat kan lopen. Je moet er niet raar van op kijken dat mensen je na staren als je constant een rood gezocht hebt.

Veel mensen die rosacea hebben, hebben de gebruikelijk behandelingen al geprobeerd. Tegenwoordig wordt er steeds meer gezocht naar een natuurlijke methode om rosacea onder de knie te krijgen. Op de blog www.wegmetrosacea.com staan veel tips voor mensen met rosacea om op de natuurlijke methode rosacea onder de knie te krijgen.

www.wegmetrosacea.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*