Stichting Werken in eigen gemeente gaat unieke samenwerking aan met vacaturesite Werkenin.nl.

, ,

Stichting werken in eigen gemeente heeft als doelstelling het percentage werkenden dat in de eigen woongemeente werkt te vergroten. Dit om zo onder andere een bijdrage te leveren aan het fileprobleem. De stichting wil op korte termijn in een tiental gemeenten onderzoeken/ inventariseren, wat het percentage werkenden is dat in de betreffende gemeente woont en werkt. Verkregen inzichten bieden mogelijkheden om een positieve bijdrage te leveren aan mobiliteitsproblemen. Om zoveel mogelijk werkgevers te bereiken is de stichting een samenwerking aangegaan met vacaturesite Werkenin.nl. Deze samenwerking is uniek en heeft geresulteerd in zeer scherpe tarieven voor bedrijven die meewerken aan het onderzoek /de inventarisatie van de Stichting.
samenwerking Stichting en vacaturesite Werkenin.nl
De Stichting en Werkenin.nl zijn overeengekomen om werkgevers de mogelijkheid te geven om jaarlijks benodigde gegevens voor het onderzoek van de stichting aan te leveren tegen een korting op vacatureplaatsingen en/of combinatie pakketten. Deze korting bespaart werkgevers duizenden euro’s aan wervingskosten. Dus meewerken aan het onderzoek bespaart de werkgever veel geld en nodigt uit dit jaarlijks te doen, wat als gevolg heeft dat de stichting het percentage up2date kan houden en dit kan monitoren. Wat weer resulteert in inzicht per bedrijf, branche, gemeente en regio en zo wil de Stichting een landelijk database creëren , waaruit een ieder die geïnteresseerd is informatie kan putten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gemeenten, ontwikkelaars, mobiliteitsmakelaars, werkgevers en werkzoekenden.

Kijk voor meer informatie op:
www.werkenineigengemeente.nl
www.werkenin.nl

Geïnteresseerd? En wilt u meewerken? Mail dan uw gegevens naar:
onderzoek@werkenineigengemeente.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*