Uniek geboortekaartjes concept geïntroduceerd

Op de nieuw geïntroduceerde website Geboortekaartje.nl hebben (aanstaande) jonge ouders de mogelijkheid om zelf een uniek geboortekaartje te ontwerpen. Initiatiefnemers Jonge gezinnen (onderdeel van Sanoma Digital) en Create2send zochten naar een vernieuwend geboortekaartjes concept, waarbij de mogelijkheid om een geheel uniek kaartje te ontwerpen centraal stond. Het doel was; “ieder kind een eigen kaartje”.

Meer dan 1.000 geboortekaartje elementen
Een aantal gerenommeerde ontwerpbureaus werd voorafgaand aan de introductie gevraagd ruim 1.000 unieke geboorte figuurtjes, achtergrondjes en kaders te ontwikkelen. Er werd daarnaast een gebruikersvriendelijke Editor ontwikkeld, waarmee de consument de gewenste elementen tot het gewenste resultaat kan combineren. De doelgroep is hierdoor in staat om eenvoudig online een eigen geboortekaartje samen te stellen, waarvan er geen tweede bestaat.

Een leeg vel wordt omgetoverd tot een exclusief kaartje
Er zijn twee mogelijkheden om via Geboortekaartje.nl tot het perfecte geboortekaartje te komen. Allereerst kan de écht creatieve (aanstaande) ouder zelf een geheel eigen kaartje in eigen stijl ontwerpen. Je begint in dit geval met een blanco wit vel in geboortekaartje formaat, en voegt hier vervolgens verschillende elementen aan toe. Zelfgemaakte foto’s uploaden behoort ook tot de mogelijkheden.

Elk voorbeeldkaartje aan te passen tot een uniek exemplaar
Ook kan de consument een voorbeeldkaartje uitzoeken en deze met de Editor naar eigen smaak vervolmaken, door elementen weg te laten of juist toe te voegen. Omdat Geboortekaartje.nl ook een groot aantal voorbeeldkaartjes in verschillende thema’s aanbiedt zoals klassiek, Hollands, retro, stijlvol of vrolijk, zit er altijd wel wat tussen. Een eigen geboortekaartje is op deze manier nog sneller gemaakt. Op Geboortekaartje-maken.nl kan de consument meer inspiratie opdoen over geboortekaartjes en het maken ervan, om zo nog beter uit de verf te komen.

Nu nog even wachten tot de kleine zich aan de wereld presenteert!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*