VisitBritain kiest voor logistieke oplossing van MCS Fulfilment

,

Recentelijk zijn MCS Fulfilment en VisitBritain een 3-jarige samenwerking aangegaan voor de fulfilment van de VisitBritain online shop. Vanuit het verzendmagazijn in Rucphen, vlakbij de Belgische grens, verzorgt MCS Fulfilment alle bestellingen naar Nederland en België.

VisitBritain is het toeristenbureau van Groot-Brittannië en heeft een Nederlandse vertegenwoordiging in Amsterdam, die verantwoordelijk is voor het promoten van Groot-Brittannië in Nederland. Het kantoor onderhoudt5 ook een webwinkel, www.visitbritainshop.nl voor de Nederlandse en Vlaamse markt.

VisitBritain werkt samen met vele organisaties in Groot-Brittannië om zodoende een zo uitgebreid mogelijk pakket van diensten en producten aan haar klanten te kunnen leveren. Het assortiment varieert van kaartjes voor het Openbaar vervoer in Londen tot koplampstickers en stekker adapters.

Door een afgestemde koppeling tussen het bestelsysteem van VisitBritain en de interne verwerkingssystemen van MCS Fulfilment komen orders van VisitBritain direct bij MCS Fulfilment terecht, waarna verwerking en verzending plaatsvindt. Door middel van deze online systemen is het voor VisitBritain op ieder gewenst moment mogelijk de voorraad-, order- en verzendinformatie op te vragen.

Marieke van Dijl van VisitBritain Nederland zegt over de samenwerking: “VisitBritain, het Brits Toeristenbureau, heeft gekozen voor een samenwerking met MCS fulfilment als uitkomst van een Europese tender voor haar webwinkel fulfilment in de Benelux. Er is gekozen voor MCS op basis van de gunstige prijsstelling, ervaring met de producten van de webwinkel, deskundigheid en professionaliteit. Tevens heeft voor VisitBritain meegeteld dat MCS dicht bij België ligt wat het leveren van producten naar België sneller, betrouwbaarder én voordeliger maakt.”

Guus Munnik, Managing Director van MCS Fulfilment, zegt erg verheugd te zijn over de samenwerking: “Wij ondersteunen de groeipotentie van VisitBritain volledig. Dit zal zich in de toekomst, onder andere met de Olympische Spelen van 2012 in Groot-Brittannië, alleen maar meer ontwikkelen. Voor VisitBritain zijn korte communicatielijnen en de juiste lokale vervoerders voor  België en Nederland van cruciaal belang. Soms is het zo dat klanten slechts enkele dagen voor vertrek producten bestellen bij VisitBritain waarbij betrouwbaarheid van de dienstverlenende partij dan ook zeer belangrijk is.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*