Onmisbaar geschenk voor barre winter: digitaal weerstation

, ,

Digitale weerstationnen zijn handig relatiegeschenken dat zeker in de smaak zal vallen bij uw relaties. Zeker in de koude wintermaanden die er weer aankomen. In een nieuwsbericht van het RTL Nieuws wordt door het KNMI al een barre winter voorspelt, vergelijkbaar met vorig jaar of zelfs nog kouder!

Een weerstation is een handig apparaatje met veel verschillende functies. Zo zit er uiteraard een thermometer op om de temperatuur zowel binnen als buiten te meten, een hygrometer voor het meten van de luchtvochtigheid en soms zelfs een zon- en maanstand aanduiding. Maar ook is een digitaal weerstation vaak te gebruiken op het bureau. Dan heeft het ook functies als een datum en tijd aanduiding, alarmfunctie met snoozefunctie en een kalender.

Populaire digitale weerstations:
Bureau Alarmklok Moon
– Bureauklok Dual Solar -> Op zonne-energie
– Weerstation Universe
– Weerstation Crystal Forecast -> met gekleurd LCD scherm

Bovenstaande weerstations zijn zeer gunstig geprijsd dus wees er snel bij, voor de echte kou ons land bereikt! Bureau- alarmklok Moon is bijvoorbeeld al verkrijgbaar vanaf € 2,99 per stuk incl. bedrukking! Uiteraard is het mogelijk om de weerstations door Van Helden te laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Meer weerstations, bureauklokken etc.
Bent u echter op zoek naar een andere artikelen omtrent tijd en waarneming? Bekijk dan ook eens het assortiment klokken, horloges, timers & tellers, agenda’s & kalenders en diverse andere tijd- en waarneming producten. U vindt hier het volledig assortiment digitale weerstations.

Persoonlijk advies
Wilt u graag persoonlijk advies bij het kiezen van een geschikt relatiegeschenk of heeft u een vraag? Neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344- 640 200 of via het contactformulier. Zij helpen u graag!

Bron: Redactie Van Helden

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*