Puur Sales | Optimalisatie van salesprocessen

, , , , , , ,

HOUTEN, 2 december 2010 – Sinds oktober 2010 is de samenwerking tussen Puur Sales en Profsgroep een feit, dat hiermee een verdere versterking van haar positie in de markt voor sales optimalisatie en executive search realiseert. Vanaf vandaag is ook de nieuwe website online.


Over Puur Sales
Directeur Michiel van der Kwast gaat zich met Puur Sales richten op het optimaliseren van het salesproces, waarbij de professional centraal staat. Het bedrijf gaat een scala aan diensten verlenen die gericht zijn op het optimaliseren van salesprocessen binnen organisaties met als doel efficiënter en effectiever resultaten te behalen, waaronder: assessments (sales, sales management en teams), training en coaching, werving & selectie en executive search, detachering, project management en advies. Puur Sales levert maatwerk omdat elke opdracht weer anders is, maar vooral omdat elk mens, elk team en elke organisatie anders is.

Inspirerend leider
Van der Kwast werkte in het verleden onder anderen voor ADP, Yellowstone en Rabobank. De kracht van hem is zijn veelzijdigheid. Van der Kwast is ruim 12 jaar direct en indirect betrokken geweest bij uiteenlopende aspecten van het salesproces. Michiel heeft tot op directieniveau zelf targets moeten halen en bepalen en heeft dus letterlijk met zijn voeten in de klei gestaan.
Bij Van der Kwast staat de mens centraal en zijn motto is dan ook: “Ik wil mensen inspireren in plaats van motiveren.” Die gedrevenheid maakt Van der Kwast tot een inspirerend leider die mensen boven zichzelf kan laten uitstijgen.

Over Profsgroep

Profsgroep is dienstverlener op het gebied van personeel en advies. Zij doen single- en multidisciplinaire projecten vanuit zes verschillende gespecialiseerde organisaties. Kijkt u voor meer informatie over Profsgroep en Puur Sales op http://www.profsgroep.nl en http://www.puursales.nl. Puur Sales is onderdeel van Profsgroep.

 

Informatie en contact
Yvonne Jansen
Manager Operations Profsgroep
y.jansen@profsgroep.nl