Raibu Asian Fashion Wear inspireert met frisse originele mode uit Azië

,

Amsterdam, 20 december 2010

Voor de Nederlandse fashionista die op zoek is naar iets nieuws en exclusiefs biedt Raibu Asian Fashion Wear een verrassende collectie die bruist van de creativiteit en stijl uit Aziatische metropolen als Tokyo en Hong Kong.

Raibu verkoopt uitsluitend exclusieve ontwerpen van kleine, vernieuwende Aziatische labels zoals The Mint en WUQUYU. De collectie is zeer origineel en divers: veel kledingstukken kunnen op meerdere manieren worden gedragen of bevatten ongewone details. Daarnaast omvat de collectie zowel elegante minimalistische designs uit Japan als stoere urban kleding uit de Chinese underground scene. Maar bovenal stralen alle kledingstukken vrouwelijkheid met een dosis pit uit.

De collectie is nu verkrijgbaar via www.raibufashion.com. Prijzen variëren tussen de 29,95 en de 159,95 euro.

Selectie uit Raibu collectie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*