Singles zoeken voor liefde in de sombere winterdagen

Volgens de nieuwe be2 enquête blijkt dat in de winterperiode singles  met een verhoogde activiteit op zoek gaan naar online liefde.

• Singles zeggen dat ze zich eenzamer in de winter voelen.

• Singles zijn het meest online actief in januari.

• Januari is de piek maand voor online dating registraties.

De winter  wordt niet altijd gezien als de meest romantische tijd van het jaar. In feite is het een periode die vaak aangeduid werd met een verhoogde kans op relatie breuken. Echter, een nieuwe be2 enquête  geeft aan dat er goede redenen zijn om optimistisch te zijn over uw kansen op het vinden van liefde in de wintermaanden.

In een enquête met iets meer dan duizend respondenten, vermeldde 38% dat de winter een bijzonder eenzame periode was en bijna een kwart dacht dat de winter een goed moment was om in contact met iemand te komen om in het komende voorjaar en zomer een date te hebben. Sommigen gaven zelfs aan dat ze te druk bezig waren om naar liefde te zoeken in de zomer maanden …

Meer singles online in de winterperiode

Het aantal gebruikers vormt een back-up van de enquête-uitkomsten, met  januari in het bijzonder altijd een booming maand voor online datingsites. In navolging ziet dating bureau be2 een scherpe piek in  het aantal registraties in de maand januari.

Bovendien lijken de activiteiten van de gebruiker toe te nemen in de winter, met meer be2 gebruikers die berichten versturen en lezen, en profielen bekijken. Deze periode kent vaak de hoogste cijfers in het  bekijken van profielen op de site be2. In januari 2010 zijn er meer profielen bekeken dan op enig ander moment van het jaar.

Nieuwjaars voornemens

In tegenstelling tot bovenstaande vertelden verrassend weinig respondenten dat de nieuwjaars voornemens als een belangrijke drijvende kracht in hun zoektocht voor de liefde in de winter golden. Een klein aantal van 36 respondenten van de 1289 ondervraagden gaf aan dat hun zoektocht naar liefde gemotiveerd werd door een verlangen om aan nieuwjaars voornemens te voldoen.

Waarschijnlijk heeft de verhoogde dating activiteit betrekking op de wens tot verandering en vernieuwing van mensen in het begin van het jaar, wanneer een groot aantal mensen lid van een sportschool wordt, men met gewichtsverlies programma’s begint.  In het algemeen is het een periode om naar zelf-verbetering initiatieven te streven.

Ongeacht de motivatie, met zo veel extra single activiteit op zoek naar liefde in het begin van het jaar, zijn er moeilijk betere tijden te vinden om een speciaal iemand online te vinden.

be2 datingsite

* 1289 singles werden ondervraagd over een periode van een jaar  vanaf  januari 2010. Trendgegevens op be2 gebruik is overgenomen uit de be2 UK  site.

be2 is een van ‘s werelds grootste matchmaking service, bedoeld om echte soulmates bij elkaar te brengen, voor een ware lange liefde. Meer dan 20 miljoen leden in 37 landen geloven in be2’s methode, ontwikkeld door een team van psychologen, sociologen, en statitisten. Een succes percentage ven 40% geven hen gelijk!

Om meer over be2 en hun methode te weten, ga naar http://www.be2.nl
Press Office be2: press@be2.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*