Win kaarten voor de Vakantiebeurs 2011

,

Nog een maand en dan barst in de Jaarbeurs in Utrecht de Vakantiebeurs weer los. Bezoekers van de websites WintersportOostenrijkGids.nl en WintersportFrankrijkGids.nl maken nu kans op gratis kaarten voor dit evenement.

De Vakantiebeurs is ‘s werelds grootste reisbeurs voor consumenten en een prima plek om je te oriënteren op een zomer- of wintersportvakantie. De Vakantiebeurs wordt gehouden van 12 tot en met 15 januari 2011. Bezoekers van de websites www.wintersportoostenrijkgids.nl en www.wintersportfrankrijkgids.nl maken nu kans op gratis kaarten voor dit evenement. Op de site loopt tot en met 20 december een prijsvraag waarbij deelnemers door het beantwoorden van een paar eenvoudige vragen kans maken op gratis entreebewijzen.

WintersportOostenrijkGids.nl en WintersportFrankrijkgids.nl zijn in de afgelopen maanden ontwikkeld. Op de sites vinden bezoekers veel onafhankelijke informatie over tal van wintersportbestemmingen in Oostenrijk en Frankrijk in combinatie met scherpe aanbiedingen en reistips.

WintersportOostenrijkGids.nl en WintersporrFrankrijkGids.nl onderscheiden zich op een paar punten van andere websites die over wintersport gaan. “Vanuit onze jarenlange ervaring met internet en webdesign hebben we veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de website”, legt uitgever/hoofdredacteur Nico van Dijk uit. Een heldere navigatie en een handige zoekfunctie maken dat bezoekers snel de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn.
Ook is de homepage voor een groot deel te personaliseren. “Bezoekers kunnen een deel van de blokken op de homepage zelf verslepen en de weergave ervan bepalen. Vind je bijvoorbeeld wintersportnieuws belangrijk, dan sleep je dat met een muisbeweging naar boven. Heb je daar nou juist geen belangstelling voor, dan klik je het nieuws direct weg. Zo kan iedere bezoeker een homepage samenstellen die op zijn of haar behoefte is afgestemd.”
Ook zijn tal van mogelijkheden ingebouwd om pagina’s snel te printen, te bookmarken of toe te voegen aan bijvoorbeeld je Hyves- of Facebook-account. Op die manier kun je de informatie en de aanbiedingen op de website heel makkelijk met anderen delen. “Reuze handig als je met vrienden of familie wilt overleggen over de keuze van een wintersportbestemming”, aldus van Dijk.

Bijzondere accommodaties
Naast gedetailleerde en actuele informatie over wintersport in Oostenrijk en Frankrijk vinden bezoekers ook tal van scherpe aanbiedingen. Die zijn deels afkomstig van Nederlandse touroperators, maar soms kan ook rechtstreeks via Oostenrijkse of Franse partners geboekt worden. “Dankzij onze goede contacten met onder meer verkeersbureaus kunnen bezoekers via onze sites accommodaties zoeken en boeken die ze niet zo snel bij Nederlandse touroperators vinden”, aldus Van Dijk.

Prima sneeuwcondities
De sites worden de komende maanden flink uitgebreid met informatie over skigebieden en wintersportnieuws. “In de Alpen zijn de sneeuwcondities in veel wintersportgebieden optimaal en nu we ook in eigen land behoorlijk wat sneeuw hebben gehad, zien we dat bij menigeen de wintersportkriebels toeslaan. Onze bezoekcijfers zijn in de afgelopen tijd verdrievoudigd en de eerste tekenen wijzen er op dat die stijging nog wel even doorgaat.”

Internet: http://www.wintersportoostenrijkgids.nl en http://www.wintersportfrankrijkgids.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*