INFORMATIEAVOND EFFECTIEVE EN NATUURLIJKE AANPAK AD(H)D, AUTISME, PDD-NOS EN ANDERE ONTWIKKELINGSSTOORNISSEN.

,

ARNHEM – INFORMATIEAVOND EFFECTIEVE EN NATUURLIJKE AANPAK AD(H)D, AUTISME, PDD-NOS EN ANDERE ONTWIKKELINGSSTOORNISSEN.

Op dinsdag 1 maart is er een informatieavond over AD(H)D, PDD-NOS, dyslexie en andere Autistisch spectrum aandoeningen, en vooral hoe de klachten die daarbij horen op een natuurlijke manier effectief kunnen worden aangepakt. Het wordt gehouden in het Spiegelhuis op de Mooieweg 94 in Rijkerswoerd. Spreker is Monique Croes, orthomoleculair therapeut volgens Psycho-Neuro-Immunologie en gecertificeerd NES-behandelaar. De start is om 20.15 en de zaal gaat om 20.00 uur open. Het duurt circa 1.5 uur.

“Als je vermoedt dat je kind 1 van deze aandoeningen heeft of als je de diagnose heb gekregen, lijkt het wel of je alleen maar met medicatie en begeleiding er beter mee kan leren omgaan, terwijl ondertussen zoveel meer mogelijk is”, zeg Monique Croes. “Op deze informatieavond wil ik uitleggen dat de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en de ervaringen van kinderen en hun ouders laten zien dat er vaak wel wat aan gedaan kan worden op een natuurlijke manier”. In de praktijk van Monique Croes zijn al meerdere kinderen met een individuele aanpak een stuk lekkerder in hun vel gaan zitten, rustiger geworden, beter op school gaan presteren of hun medicatie in overleg met de arts konden afbouwen. De behandelingen kunnen vaak onder de aanvullende verzekering worden vergoed, ook is het mogelijk de PGB er bij te betrekken.

 Op de informatieavond wordt duidelijk en in begrijpende taal uitgelegd hoe de hersenstofwisseling verstoord is bij deze klachten en vooral waarom. En hoe je daar dus aan kunt werken met natuurlijke middelen Het is een redelijk technisch verhaal, maar het zal heel veel duidelijkheid geven. En waarom zoveel kinderen toch veel uiteenlopende andere klachten er naast hebben die het gewoonweg erg lastig maakt voor de kinderen en hun omgeving. Denk hierbij ook aan de broertjes en zusjes of de ouders, want het legt vaak toch veel druk op het hele gezin. Daarnaast zal er veel praktische informatie verteld worden en een demonstratie van de NES-apparatuur die heel effectief kan worden ingezet.

“Een moeder vertelde mij dat zonder dat de school en de voetbaltrainer het wisten, dat ze zagen dat het jongetje van 11 veel lekkerder was gaan functioneren, hij had weer veel energie en zijn ogen twinkelden weer. Vanmorgen kreeg ik een mailtje van een moeder met een jongetje van 7 met meer dan een jaar leesachterstand dat de school vond dat hij op ene zo veel beter aan het lezen was. Hij is drie weken terug begonnen met de NES-druppels. Dit soort verhalen maakt dat ik graag aan de rest van Arnhem en eigenlijk veel breder wil laten weten dat je nog heel veel kan doen om deze kinderen en eigenlijk het hele gezin kan helpen”, aldus Monique Croes.

 De toegang is gratis, graag wel van te voren aanmelden op monique@eetjebeter.nlof 026-3273295. Ook voor meer informatie of kijk op www.eetjebeter.nl/html/autismeenad(h)d.html

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*