Reissite jaagt succes Dell na op Twitter

VertrekDirect.nl, één van de meest populaire Nederlandse lastminutesites, gaat zeer voordelige reizen exclusief via Twitter verkopen. Hiermee volgt de reissite o.a. Dell, die al een tijd lang zeer succesvol is op Twitter, met in 2009 een omzet van maarliefst 6,5 miljoen dollar.

Op dit moment toont VertrekDirect.nl al elke dag een nieuwe scherpgeprijsde lastminute-aanbieding op http://twitter.com/vertrekdirect. Binnenkort rond de reissite de gesprekken af met enkele vooraanstaande hotelketens, touroperators en verhuurders van vakantiewoningen. Mede-oprichter Eelke Broersma geeft aan: ‘Op dit moment praten we bijvoorbeeld over het verkopen van zonvakanties binnen Europa, inclusief vlucht, transfer en accommodatie voor tarieven rond de €100,-. Een doorbraak in de prijsstelling van reizen dus’.

In januari 2011 wist VertrekDirect.nl inmiddels al enkele tientallen boekingen via Twitter te realiseren. ‘Verwacht wordt dat dit aantal straks een behoorlijke vlucht gaat nemen, zodra we exclusief geprijsde reizen aan gaan bieden’, aldus Eelke Broersma.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*