Denda Games tekent samenwerkingsovereenkomst met het Canadese Vast Studios en lanceert Nightfall Mysteries: Asylum Conspiracy

Oldenzaal – 28  februari 2011

Denda Games(www.denda.com) en het in Toronto gesitueerde Vast Studios tekenden in  januari van dit jaar een exclusieve samenwerkingsovereenkomst voor het Benelux retailkanaal. Met de release van “Nightfall Mysteries: Asylum Conspiracy” wordt vandaag het eerste deel uit de zeer succesvolle serie “Nightfall Mysteries” op de markt gebracht. De titel van deze nieuwe hitgame is “Nightfall Mysteries: Asylum Conspiracy”.

De speler ontdekt de vreselijke dingen die gebeuren op dit spookachtige eilandje. Welk geheim schuilt er achter de deuren van dit donkere huis? De speler moet het terrein verkennen van het Ashburg Gesticht en gaat op zoek naar de waarheid, terwijl de speler de prachtige handgetekende locaties bekijkt en onderzoekt. De speler lost unieke puzzels op, ontmoet interessante karakters en kraakt de uitdagende Zoek & Vind levels om de samenzwering te ontrafelen.

Dit duistere en uitgebreide avontuur brengt de speler vele uren speeltijd, een groot aantal verborgen voorwerpen om te vinden en een uitgebreid aantal puzzels en mini-games ,die ervoor zorgen dat de speler blijft spelen om zo alle geheimen van het Ashburg Gesticht aan het licht te brengen. Nightfall Mysteries: Asylum Conspiracy pakt de gamer vanaf het begin en neemt deze vanzelf mee naar het spannende eind!

De adviesverkoopprijs is € 9,99. De game is verkrijgbaar vanaf 28 februari bij de bekende verkooppunten van games en is volledig Nederlandstalig.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment softwareproducten voor consumenten en richt zich daarbij voornamelijk op het uitgeven van casual games en games voor Nintendo DS in het Benelux retailkanaal. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games één van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. In januari 2011 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 150 titels. Het bedrijf streeft ernaar om iedere week een nieuwe game op de markt te brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*