Geld verdienen met film kijken

Snoooep Entertainment

SNOOOEP: NEXT GENERATION ONLINE ENTERTAINMENT
GELD VERDIENEN MET FILM KIJKEN

Topacteurs, de beste regisseurs, spannende verhalen, verrassende plotwendingen.
SNOOOEP biedt originele kwaliteitsfilms in je eigen online en mobile cinema.

SNOOOEP – een initiatief van de bekende reclameregisseur Thed Lenssen en filmproducent Edvard van ’t Wout – ontwikkelt en produceert speelfilms. Snoooep integreert entertainment en advertising door online films te maken in samenwerking met adverteerders, zonder gebruik van fondsgeld.

Bekijk nieuwe films van bioscoopkwaliteit, waar en wanneer je daar zin in hebt. En als je de film hebt gezien krijg je ook nog een mooie kortingsactie van een van de betrokken adverteerders. Snoooep biedt precies wat jij wilt. Nieuwe spraakmakende speelfilms, free en on demand.

Het eerste project van SNOOOEP is Claustrofobia, het speelfilmdebuut van Bobby Boermans, de zoon van theaterregisseur Theu Boermans. De spannende film van scenarist Robert A. Jansen over orgaanroof wordt mede mogelijk gemaakt door de Maag Lever Darm Stichting en een aan hen gelieerde loterij. Als de film – waarvan de opnamen in maart starten – uitkomt, hoef je je alleen online aan te melden en vervolgens kun je op je gemak van deze bloedstollende thriller genieten, waar en wanneer je maar wilt. Niet alleen op je laptop of IPTV, maar ook op je smartphone en tablet.

Kijk op www.snoooep.com voor meer informatie en een voorproefje van Claustrofobia en andere spraakmakende films die wij later dit jaar voor je in petto hebben. The next generation online entertainment is about to begin.

—————————————————–
Noot aan de redactie (niet voor publicatie):
Neem voor uitgebreidere informatie of interviewaanvragen contact op met Peter Stutterheim, via peter@snoooep.com of +31(0)20 400 40 66.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*