longa30 10 viert al feest!

TIENDE ELFTAL LONGA ’30 VIERT AL FEEST!
Niet alleen het 1e elftal van voetbalvereniging Longa ’30 stijgt naar grotere hoogten maar ook het 10e van deze club gaat erg goed. Al wekenlang staan deze,vooral dertigers,bovenaan de ranglijst in de 6e klasse.Deze euforie willen ze graag voortzetten middels het organiseren van een groots festival.
Tapperij van Ooijen in Lichtenvoorde,de al honderdjaar- oude bruine kroeg in het centrum van de keistad,organiseert dit jaar ‘het kroegspel 2011’. Dit houdt in dat bepaalde groepen die regelmatig in dit café te vinden zijn,één dag de kroeg mogen overnemen. Zondag 20 maart geeft uitbater Manus van Ooijen de sleutel dus over aan het tiende elftal van Longa ’30.De bedoeling is om een zo groot mogelijke omzet te vergaren en zo het spel te winnen. Ook is het belangrijk om het café mooi aan te kleden en het personeel er perfect bij loopt en als heuse horecamensen hun werk doen.Dit telt allemaal mee in de eindklassering.
Longa 10 mag dus de 20e maart aftrappen,met als thema:Schlagerfestival,ein festival der Liebe…iedereen kent het fenomeen natuurlijk wel,wie is er op tv niet groot mee geworden, de zender ZDF had bijna wekelijks de toppers voor de camera in een giga- studio.Freddie Breck,Dennie Christian,Heino en Udo Jurgens waren vaak te gast. Deze sfeer gaan de voetballers proberen te transporteren naar Lichtenvoorde. Twee gerenommeerde dj’s draaien de grootste hits van dit gezellige genre.Ook is er en Duitse schlagerzanger vastgelegd,middels de uit Kleve afkomstige,Hansi.
Natuurlijk is er ook gedacht aan de Duitse heerlijkheden,worsten in alle keuze zullen buiten in een echte Duitse kraam aan de man worden gebracht,want worst en bier gaan immers niet zonder elkaar.De technische heren van de club zijn inmiddels begonnen met het timmeren van een echte schnapps-stube,tal van kleine borrels kunnen hier gekocht worden.Het zal de sfeer alleen maar ten goede komen.Deze stube zal ongetwijfeld nog worden geveild die avond met nog meer aansprekende objecten.
Naar verluid zal Piet Paulusma de avond afsluiten met zijn welbekende weerbericht van SBS6. Na hart van Nederland staat deze Fries,live, tussen de Tieners zijn weerpraatje te houden met waarschijnlijk de laatste woorden;”oet morn!”
Twitter @longa10
Plaats; Tapperij van Ooijen Rapenburgsestraat 3 Lichtenvoorde
Datum; zondag 20 maart
Aanvang; 16.00 uur
Entree; vrij

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*