Particulier lanceert “million dollar” zoekmachine

Een 42 jarige man uit Almere met plannen voor een eigen bedrijf, heeft vandaag een “zoekmachine” gelanceerd, waarbij tekstadvertenties als resultaten worden weergegeven.
De “zoekmachine” is op prosperacle.nl te zien. Geïnteresseerde bedrijven en personen kunnen adverteren met de tekst tussen aanhalingstekens.
Met de opbrengst hoopt hij een internetbedrijf op te bouwen.

De initiatiefnemer van prosperacle.nl uit Almere dacht: “Er is geld nodig om fulltime nieuwe ideeën uit te werken en te investeren”.
Geïnspireerd door milliondollarhomepage.com, ontwikkelt hij een “zoekmachine” met tekstadvertenties, waarbij de tekstadvertentie maximaal 140 tekens lang is en tussen aanhalingstekens staat, met een link naar een internetadres.

Het concept is simpel: Geïnteresseerde bedrijven en personen plaatsen tekstadvertenties met een link naar een internetadres, doen een bod als donatie en kiezen voor een periode van minimaal 1 dag tot maximaal 4 weken.
Om tot de top 200 op de hoofdpagina te behoren, dient men voor minimaal 7 dagen te adverteren met een bod van minimaal 5 euro per dag.
Wie relatief het meeste geboden heeft komt boven aan bij de top 10 tekstadvertenties.
Met de opbrengst wil de initiatiefnemer, fulltime diverse internetconcepten lanceren.

De initiatiefnemer is op geen enkele wijze verbonden aan een bedrijf.
Het gaat om een actie van een particulier die verantwoordelijk is voor deze website.

Lees meer op www.prosperacle.nl