Vroegboekkorting op luxe vakantiehuizen

Nederlandse gezinnen met kinderen kiezen vaker een vakantiehuis of de camping als accommodatie blijkt uit onderzoek. Maar liefst 40% van de moeders met kinderen tussen de nul en achttien jaar kiest liever voor een vakantiehuis om de vakanties door te brengen.

In verschillende regio’s vallen dit jaar Pasen en de meivakantie samen, dus de perfecte periode voor vakantiehuis huren België met het hele gezin. Mensen die niet al te lang onderweg willen zijn kunnen een bezoekje brengen aan vakantieparken Limburg.

Boek ruim op tijd als u nog lekker even weg gaat tijdens Pasen of de meivakantie. Kijk eens bij mooi-zutendaal.be, als u nu een vakantie boekt kunt u profiteren van maar liefst 20% vroegboekkorting. Daarnaast is het ook mogelijk om te genieten van een hoge korting van 40% bij een boeking binnen vijf dagen, voor een verblijf in één van onze luxe vakantiehuizen. Bezoek de website voor meer informatie over een chalet te koop België, contact of direct reserveren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*