be2 geeft 2 singlevakanties weg!

,

Heb je door het mooie weer ook zo’n zin gekregen in een reisje naar de zon? Dat komt goed uit, reisorganisatie Crusj geeft namelijk speciaal voor de singles van be2 een luxe singlevakantie naar Griekenland weg! Ben je een hbo-plusser tussen de 25 en 40 jaar? Stuur dan voor 30 april een mail naar: wineenvakantie@be2.com met je premium lidmaatschap gebruikersnaam, adres en telefoonnummer en laat ons weten waarom jij deze single vakantie het hardste nodig hebt. Wie weet stap jij 25 mei in het vliegtuig voor de vakantie van je leven!

In samenwerking met Crusj  mogen we twee nieuwe premiumleden het volgende aanbieden:

* Reis naar Kreta van 25 mei t/m 1 juni
* Vlucht en overnachtingen op basis van een suite op indeling
* Transfer van het vliegveld naar het hotel
* Ontbijt
* Belastingen zijn inbegrepen

Ben je nog geen premiumlid? Word dan eerst nu premiumlid om mee te dingen en wie weet ga je nog in mei op een onvergetelijke singlesreis! Om meer te weten, ga dan naar http://www.be2.nl/blog/be2-geeft-2-singlevakanties-weg/.

* Alleen premiumleden van be2, tussen de 25-40 jaar en HBO+ maken kans op deze prijs. De twee prijswinnaars worden door onze jury bestaande uit Jan-Jaap Anbeek, country manager be2, en Emma Blanchard, oprichter van Crusj, gekozen op basis van originaliteit in het gegeven antwoord. Stuur het antwoord op de vraag `waarom heb jij deze single vakantie het hardst nodig?`voor 30 april 2011 naar wineenvakantie@be2.com. Prijswinnaars worden bekend gemaakt op 3 mei 2011 op onze blog en ontvangen bovendien persoonlijk bericht. Deze prijsvraag wordt uitgegeven door be2 S.à.r.l., 291, route d´Arlon, L-1150 Luxembourg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*