Begin het voorjaar met een Beddinghouse dekbedovertrek

In de voorjaarscollectie van het bedtextiel bij de webshop van De Linnerie wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en katoensatijn. Een beddinghouse dekbedovertrek of hoeslaken van natuurlijk materiaal zorgen voor een goede nachtrust en voldoende ventilatie.

De voorjaarscollectie biedt behalve moderne en trendy prints ook klassieke prints. Dekbed overtrekken van Beddinghouse zijn zeer exclusief door hun prachtige ontwerpen en frisse kleuren. Ze blijven mooi na vele wasbeurten en gaan jarenlang mee.

Het Bellagio dekbedovertrek van Beddinghouse is gemaakt van 100% katoen in de kleur aubergine en is een topper uit onze voorjaarscollectie. Het Bellagio dekbedovertrek is verkrijgbaar in de maten eenpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux.

Voor meer informatie, ga naar de website van delinnerie

Behalve dekbedovertrekken zijn er ook dekbedden zoals een donzen dekbed of wollen dekbed verkrijgbaar. De donzen dekbedden zijn heel erg licht, soepel en geschikt voor mensen die allergisch zijn.

Voor een overzicht van al onze artikelen adviseren wij u onze website, http://www.delinnerie.nl/collectie/bedmode/dekbedden, te bezoeken. Bestellen en betalen kan veilig online met iDeal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*