Denda Games lanceert Sherlock Holmes and the Hound of the Baskervilles!

,

Oldenzaal – 11 april  2011

Denda Games, marktleider in het Benelux retailkanaal in casual games, publiceert  “Sherlock Holmes and the Hound of the Baskervilles”, gebaseerd op de wereldberoemde roman van  Sir Arthur Conan Doyle.

Als hij wordt achtervolgd door een Duivels wezen, schakelt  Sir Henry Baskerville de hulp in van de enige persoon die hem kan helpen – Sherlock Holmes! De legendarische Hond van de Baskervilles is op jacht in Devonshire, waar hij op sluwe wijze probeert om alle erfgenamen van de familie Baskerville uit de weg te ruimen.

Dit mythische verhaal zit vol met grootse onopgeloste mysteries en laat de speler op een prachtige manier locaties onderzoeken, puzzels oplossen en minigames spelen.

De toonaangevende website op het gebied van casual games en reviews,GameZebo.com, heeft  de game dan ook bekroond met maar liefst 4 sterren van de maximaal te behalen 5 sterren.

De adviesverkoopprijs is € 9,99. De game is verkrijgbaar vanaf 13 april bij de bekende verkooppunten van games en is volledig Nederlandstalig.

Over Denda Games:

Denda Games is uitgever van een uitgebreid assortiment softwareproducten voor consumenten en richt zich daarbij voornamelijk op het uitgeven van casual games en games voor Nintendo DS in het Benelux retailkanaal. Het bedrijf is opgericht in 1993 door Jacques Neuvel. Toen het aantal online verkopen van casual games aan het einde van 2007 een steeds sterkere groei doormaakte, was Denda Games één van de eerste bedrijven die een potentieel succes ontdekte voor de verkoop van deze casual games in het retailkanaal. In april 2011 is het aanbod casual games in het assortiment van Denda gegroeid tot meer dan 200 titels. Het bedrijf streeft ernaar om iedere week een nieuwe game op de markt te brengen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*