Eco, Duurzame en Groene Relatiegeschenken voor duurzaam ondernemen!

, ,

MWO, groen, CO2-reductie, eco, duurzaam en milieubewust. Dit zijn termen die u steeds vaker hoort en de aandacht hiervoor groeit snel. Ook u kunt verantwoord ondernemen met behulp van milieuvriendelijke relatiegeschenken. Communiceer dit nadrukkelijk met uw relaties want het heeft een positieve invloed op uw imago. U kweekt extra goodwill door deze functionele duurzame relatiegeschenken.

Er is een ruim assortiment aan groene en duurzame relatiegeschenken, denk bijvoorbeeld aan:

Solar Zaklamp– Solar zaklamp
Een aluminium zaklamp met 4 ledlampjes. De zaklamp, die alleen werkt op zonne-energie, kan tot 1 uur stroom genereren. Uw logo of tekst kan door middel van een lasergravering worden aangebracht.

– USB Stick Paper
Een milieuvriendelijke memorystick van 100% recycled papier leverbaar in de capaciteiten 512MB, 1GB, 2GB, 4GB, 8GB en 16GB.

– Hydro Waterklok
Een bureauklokje met bedrukking dat werkt op water middels 3 watercontainers aan de bovenzijde van het klokje. Wanneer deze gevuld zijn met water werkt het klokje en wanneer het display wat minder wordt kan het gewoon weer gevuld worden.

– Balpen Eco-spelling
Deze balpen is vervaardigd van gerecycled papier en maïs. Het materiaal is biologisch afbreekbaar in 3 tot 8 weken i.p.v. 4 eeuwen en heeft een positieve bijdrage aan de CO² uitstoot die 30 tot 70% minder is dan de originele plastic materialen.

Dit is slechts een kleine selectie van de mogelijkheden, zie voor meer ideeën de nieuwsbrief groene relatiegeschenken.

Van der Laar Relatiegeschenken is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van relatiegeschenken. Van een eenvoudige kunststof pen tot het leveren van complete speciaal voor de klant gemaakte producten, ons specialisme is te leveren wat de klant wenst.
Ons assortiment beslaat dan ook 1001 verschillende artikelen, uit voorraad leverbaar of via betrouwbare inkoopkanalen snel te leveren. Onze eigen studio (DTP afdeling) en verschillende druklocaties garanderen voor u een snelle levering, kwalitatieve bedrukking en dat tegen de scherpste prijzen.
Via deze website of onze catalogus bieden wij u een uitgebreid assortiment promotionele artikelen en relatiegeschenken in verschillende prijsklassen aan. Kan u ondanks of dankzij deze verscheidenheid niet kiezen of ziet u het bos even niet meer? Een team van gespecialiseerde verkopers zit voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een professioneel advies.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*