Een 2e huis onder de zon

Op dit moment zullen al veel mensen hun vakantie hebben geboekt of zijn nog op zoek naar een vakantieplek voor de zomer. Iedereen kent de grote resorts in Turkije/Bulgarije, de hotels naast het strand of voor de mensen die van de rust en vrijheid houden: de camping. Maar er is nieuwe manier van op vakantie gaan namelijk het huren van een appartement.

We hadden een gesprek met Bas Hendriks, Sales Manager van Dailyflats in Barcelona, over de vraag naar appartementen via reisbureaus en via het internet. Dailyflats heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en profiteert van de stijgende vraag naar vakantie appartementen. ´´We bieden scherpe prijzen in combinatie met moderne appartementen en we merken dat we een aantrekkelijk alternatief zijn. Mensen hebben steeds hogere eisen tav hun vakantie verblijf en kijken verder dan een saaie hotel kamer. Dan komen wij in de picture en het is onze taak de mensen ervan te overtuigen dat onze service en appartementen net zo goed zijn als een hotel´´ Want en dat vertelt Bas even later, er hangt nog steeds een beetje een negatieve sfeer rondom het huren van een appartement. ´´ In het verleden werden appartementen vaak gehuurd van particulieren en dat leverde natuurlijk de nodige problmen op. Op de eerste plaats maakte taal het lastig, je wist vaak niet precies hoe het eruit zag, verschillende valuta en de betrouwbaarheid van de eigenaren zorgden voor een negatief beeld. Wij werken er hard aan om dat imago te veranderen en mensen ervan te overtuigen dat het net zo makkelijk en veilig is als boeken bij een hotel´´

Het eerste dat ons opvalt wanneer Bas ons rondleidt op het kantoor is de meertaligheid van het personeel. Bijna alle grote Europese talen zijn aanwezig en bijna iedereen spreekt minimaal 2 talen. ´´Voor de klante is het belangrijk dat ze iemand aan de telefoon krijgen die hun eigen taal of in ieder geval Engels spreekt¨ Hier een klein overzicht van de gesproken talen: Engels, Spaans, Duits, Frans, Nederlands, Portugees en Russisch.

We hebben een rondleiding gekregen door een aantal van de Dailyflats appartementen die zijn gevestigd in de buurt van het hoofdkantoor vlakbij de Sagrada Familia in Barcelona. Wat ons opvalt is dat alle appartementen modern zijn aangekleed en ingericht. ´´Dat is het kenmerk van een Dailyflats appartement; modern, comfortabel en sherp geprijsd.´´ Bas verteld ons dat ze er alles aan doen om de Nederlandse website zo snel mogelijk af te krijgen en aan te passen aan Nederlandse voorkeuren. Zo zal het mogelijk zijn om met IDEAL te betalen. Dit zorg voor meer betaalgemak en een vetrouwder gevoel onder Nederlandse klanten. ´´We doen er alles aan om de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, want wij vinden het belangrijk dat klanten ook weer tevreden weggaan na een vakantie in Barcelona´´.

Dailyflats.com
Telefoon: +34 93 435 5577
Mobiel: +34 62 039 3747
Email: seo2@dailyflats.com
Website Dailyflats: www.dailyflats.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*