Hidden Gems of L.A.

De nieuwste ontdekkingsreis van Palladium, ‘Hidden Gems of L.A.’ met actrice Odette Annable, gaat in première met hun nieuwe Summer Boot.

Net voor het aanbreken van het lente/zomerseizoen verenigt het authentieke laarzenmerk Palladium haar krachten met actrice Odette Anneble (Cloverfield, Breaking in) in de nieuwste urban exploratiefilm “Hidden Gems of L.A.” De zoektocht naar de mooiste plekjes in steden over de hele wereld wordt voortgezet als Odette Annabele Palladium meeneemt naar ongewone plekken in haar woonplaats. Omdat ze is opgegroeid in Los Angeles en nu een succesvolle carrière in Hollywood heeft, is Odette de ideale versterking van het Palladiumteam. Ze laat niet alleen mysterieuze torens South Central L.A. en een kunstenaarskolonie in de schaduw van een snelweg zien, maar ontdekt ook het dak van een legendarisch hotel in het centrum en een onaf huis van Frank Lloyd Wright in de heuvels rond Malibu.
Tijdens de ontdekkingstochten droeg Odette de perfecte zomerlaars: de nieuwe LITE laarzen van palladium. De nieuwe Palladium LITE laars is extreem licht en ademend, en weegt minder dan 225 gram in de Baggy versie. Toch is hij robuust genoeg voor avontuurlijke tochten. De bovenkant is gemaakt van een lichtgewicht stof en heeft een vochtregulerende voering voor de warme zomerdagen. Het filmpje kan bekeken worden op www.paladiumboots.com

Hidden Gems of L.A.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*