Kinderboek Ainima van Arcta op zoek naar haar speciale talent

Mijn kinderboek Ainima van Arcta op zoek naar haar speciale talent – met eigen tekeningen – is vanaf 15 april 2011 beschikbaar! ISBN 978-94-6176-124-8, prijs: 13,95. Zie de link naar webwinkel Boekscout: http://www.boekscout.nl/?pagina=Etalage&actie=bekijken&id=2072&subid=Ainima_van_Arcta_
_op_zoek_naar_haar_speciale_talent of www.boekscout.nl.
 
Tekst achterflap: 

Hoe kom ik hier eigenlijk terecht, in één huis met vier magiërvaders?, vraagt Ainima zich in haar bed af. En wie is mijn moeder eigenlijk?
Morgen wordt ze twaalf jaar. Dat is een belangrijke leeftijd op Arcta, de groene planeet waarop ze woont. Zoals alle twaalfjarige Arctaranen gaat Ainima voor één jaar op zoek naar haar speciale talent. Daarbij ontdekt ze veel over zichzelf en over die verre planeet Arcta. Zal ze haar speciale talent vinden en ziet ze haar moeder terug?
Dit fantasyboek is geschikt voor kinderen van 8 tot 80 jaar, met eigen tekeningen. 
Hieronder volgt een stukje uit één van de eerste hoofdstukken:

… Ze zucht van tevredenheid en kijkt uit het ronde raam. Het stadje Elf met de zo typische Arctaraanse glazen koepelhuizen vindt ze nog steeds fijn om in te wonen. En de overal aanwezige groene bergen van Arcta zijn een vertrouwd beeld voor haar. Toch voelt ze dat vanaf deze dag alles anders wordt.
Heerlijk, zo’n lichtdouche, de warm waterstralen en het gekleurde licht op haar huid voelend. Daarna trekt ze haar lievelingskleren aan: een zachtgroene wijde broek met een blauwe nauwsluitende jurk erbij, met halflange mouwen. Het staat mooi bij mijn groenroze huid, vindt ze.
“Gefeliciteerd!”, roepen alle vier de mannen als ze de huiskamer binnenloopt. Mart, Gibib en Ieron lopen op haar af. Logisch dat Atz mijn vader is, denkt ze. De andere drie hebben allen bruine ogen. “Kom aan tafel”, zegt Atz die al zit.
De vier magiërmannen bedanken de Liefde en de natuur voor het heerlijke voedsel. Dan gaan ze eten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*