Klanten online brengen met online administratie en online boekhouden

Accountants moeten als professionals in hun vakgebied instaat zijn met verscheidene boekhoudsoftware om te kunnen gaan. Soms gaan in deze klantvriendelijkheid en efficiëntie voor. Uiteindelijk wordt er voor tevreden klanten gewerkt. Het belangrijkste criterium is dan, waar de klant het meest bij gebaat is. Het ligt dan aan de accountant in hoeverre deze creatief genoeg is om zijn backoffice goed in te richten en om deze op de juiste manier te laten werken voor zichzelf en zijn klant.

Kantoren welke kiezen voor één softwarepakket voor online boekhouden komen vaak bedrogen uit. Dit hoeft namelijk niet per definitie altijd de beste keus te zijn voor de klant. Het beste advies luidt dan om een softwarepakket op maat aan te schaffen voor de klant.

Functionaliteiten voor de online administratie zoals offertes aanvragen, uitdraaien van salarisstroken, BTW aangiftes, de voorraadadministratie, maar ook klantvaardigheid in het bedienen van software, zijn enkele zaken welke belangrijk zijn bij de keuze van de type software applicatie welke op maat is en werkt voor zowel de accountant als zijn klant.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*