Mélangetrois opent haar tijdelijke boutique in de Amsterdamse Magna Plaza

Mélangetrois opent haar tijdelijke boutique in de
Amsterdamse Magna Plaza

Mélangetrois is een nieuw label dat staat voor eenvoud met oog voor detail. De collecties zijn in hun totaalbeeld toegankelijk.Handwerk, breisels en oneffenheden maken de kleding exclusief en bijzonder. Een scherp oog ziet dat veel items uit één stuk gemaakt zijn; met deze toepassing van patronen hebben de ontwerpers de juiste pasvorm weten te vinden. Deze kenmerken en de twee uiteenlopende handschriften vormen duidelijk het signatuur van Mélangetrois.
Afgelopen zomer heeft Mélangetrois outfits ontworpen voor The Red Rail project, een project om bloeddonatie onder de aandacht te brengen. Deze campagne werd gelanceerd tijdens een show op de Amsterdam International Fashion Week.
Ontwerpersduo Fieke Vermeer en Lieselotte Noordover zijn beiden afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Aansluitend hebben ze samen ontwerpseminars aan modestudenten in Ghana gegeven. Hierna bestond er geen twijfel, Fieke en Lieselotte lanceerden hun label; Mélangetrois.

Vorig jaar hadden de ontwerpers de uitdaging om op de Fashion Week te staan, nu is Mélangetrois klaar om haar boutique en atelier te openen in de Amsterdamse Magna Plaza.

In de boutique beleef je Mélangetrois: een rauwe ruimte met een verfijnde collectie die de aandacht trekt. De meeste items kunnen direct worden gekocht, unieke showstukken zijn op aanvraag verkrijgbaar en op de achtergrond wordt de nieuwe collectie ontwikkeld.

Op 14 april a.s. wordt Boutique Mélangetrois geopend. Tijdens dit evenement is de zomercollectie van Mélangetrois te bewonderen en te bemachtigen.

Noot voor de redactie:

opening Boutique Mélangetrois:
donderdag 14 april 2011 // 16:00 – 21:00
Magna Plaza // eerste verdieping

verkooppunten:
designers-united
www.designers-united.com
id
Schagchelstraat 7
2011 HW Haarlem

boutique mélangetrois
Magna Plaza
eerste verdieping
Nieuwezijds Voorburgwal 182
Amsterdam

persbericht april 2011:
contact:
fieke vermeer // lieselotte noordover
+31 6 23200408 // +31 6 42141042
www.melangetrois.com // info@melangetrois.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*