Dutch design portal Nederlandsdesign.com gelanceerd

,

Het Nederlandse design merk Staaal start Nederlandsdesign.com.

Nederlandsdesign.com is een portal met informatie over de bekendste Nederlandse meubelontwerpers. Per ontwerper vind je een korte biografie en enkele grote afbeeldingen van hun bekendste werken. Nederlandsdesign.com heeft de ambitie om de belangrijkste portal op het gebied van Dutch design van Nederland te worden.

Staaal is van mening dat er te weinig over Nederlands design geschreven wordt en het ontbreekt aan een portal waar je alle informatie én de goede ontwerpen van deze designers bij elkaar kan vinden. Dutch design is een belangrijk export product, daar mogen we in Nederland best trots op zijn. Met deze site hopen we dat meer mensen een brede kennis over Dutch design ontwikkelen.

Over Dutch design

Dutch design is wereldwijd bekend door haar minimalistische karakter vaak met een humoristische twist. Nederlandse meubel ontwerpers als Rody Graumans, Tejo Remy en Marcel Wanders staan wereldwijd in de grootste musea. Meer over Dutch design lees je uiteraard op Nederlandsdesign.com.

Over Staaal

Staaal is een Nederlands bedrijf voor designmeubels. De meubels worden 100% met de hand in Nederland geproduceerd. Meer informatie vind u op www.staaal.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*