Nieuw webwinkel concept

Slotboom Media uit Renkum is met een nieuw concept gestart wat het ook voor ondernemers met een klein budget mogelijk maakt een webwinkel te starten.
Tegenwoordig is het erg belangrijk dat ondernemers zich ook profileren op het internet. Voor veel ondernemers is dit echter een grote stap en in veel gevallen ook erg duur.

Slotboom Media helpt bij het realiseren van een website/winkel. Door middel van diverse open source systemen kunnen wij tegen een zeer scherp tarief onze diensten aan u aanbieden.

Open Source.. Wat is dat?

Open source software wil zeggen dat deze software voor iedereen vrij/gratis te gebruiken is. Het voordeel hiervan is dat de gebruiker van deze software hier geen hoge bedragen aan hoeft uit te geven.

Toch is het voor veel mensen nog erg lastig om deze gratis software op een goede manier in te zetten. En vaak krijgen wij dan ook de vraag of wij dit voor onze klanten kunnen doen zodat zij een professioneel werkende internetsite hebben tegenover lage kosten.
Wij werken onder andere met de volgende open source software:

En wat kost dat dan?

Aangezien ieder project weer verschillend is hebben wij speciale pakketten samengesteld waaruit onze klanten kunnen kiezen. Want de een heeft wellicht alleen advies over de kleuren van zij/haar website/winkel nodig terwijl de ander het hele project door ons wil laten opbouwen.

Omdat wij met vaste pakketten werken hebben wij dus ook vaste prijzen. Hierdoor kunt u direct een pakket uitkiezen en bestellen.

Wij handelen iedere opdracht per mail of telefoon af. Wanneer u en bestelling heeft geplaatst krijgt u van ons een email waarin u uw wensenlijst naar ons schrijft. Met deze wensenlijst gaan wij aan de slag met uw project. Wij hebben voor deze manier van werken gekozen omdat wij zo de kosten voor u zo laag mogelijk kunnen houden.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar http://www.slotboommedia.nl

Slotboom Media is al lange tijd actief in de webwinkelwereld. Ook wel is Slotboom Media bekent van het project http://www.koopplein.nl/renkum

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*