Nieuwe collectie zonnebrillen voor hippe wijsneusjes

Kids van nu weten heel goed wat ze willen. Kieskeurig als ze zijn, bepalen zijzelf of ze iets wel of niet lusten en welke kleding zij het liefst aantrekken. Met de keuze van een kinderzonnebril is dat niet heel anders. Een leuke zonnebril – waar kinderen zo mee weglopen – vind je tegenwoordig zelfs in de supermarkt. Maar ze zien er misschien hip uit, beschermen tegen UV-straling doen ze minimaal. Tijd voor ouders om hún kieskeurigheid hierop los te laten!

Schadelijke zonnestralen nemen naarmate de aarde ouder wordt steeds meer toe. In de belangrijkste ontwikkelingsfase van kinderen kunnen UV-stralen serieuze schade aanrichten aan hun ogen. Om dit tegen te gaan, zijn er zonneglazen verkrijgbaar die gevaarlijke stralen blokkeren. De webshop www.voormijnkleine.nl heeft verschillende baby- en kinderzonnebrillen in huis van de merken BabyBanz, KidzBanz, Ray-Ban Junior en Esprit. Deze merken produceren niet alleen trendy zonnebrillen. De producten voldoen ook aan de hoogste eisen, waardoor de ogen het best beschermt zijn tegen de zon. Zo worden BabyBanz-zonnebrillen gemaakt volgens de strikte richtlijnen van optometristen wereldwijd. Mooi is ook dat Ray-Ban niet alleen een populair merk is voor volwassenen. De Aviator-modellen van dit merk bestaan er nu ook voor de kleintjes. Ideaal voor als je samen met mama of papa dezelfde look wilt hebben.

Over Voormijnkleine.nl
De webshop Voormijnkleine.nl verkoopt eigentijdse, innovatieve en trendy producten voor kinderen en hun ouders. Kwaliteit, duurzaamheid, functionaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Alle producten in de shop hebben een eerlijke prijs. Daarnaast is het verlenen van goede service is een belangrijke pijler.

baby zonnebril Babybanz - kinderzonnebril kidsbanz Blauw

baby zonnebril Babybanz - kinderzonnebril kidsbanz Blauw

Ray ban junior

Ray ban junior

kinderzonnebril esprit ET19731-534-Cat-low

kinderzonnebril esprit ET19731-534-Cat-low

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*