Retail Synergie en Ecowave slaan de handen in elkaar

, , , ,

Op 1 april 2011 start Retail Synergie de samenwerking met Ecowave voor de terugname van gebruikte mobiele telefoons. Vanaf die datum zal Retail Synergie het inruilconcept van Ecowave bij haar leden van Welcom, Quality Centers en Circuit toepassen.

Met het inruilconcept van Ecowave heeft de winkelier de beschikking tot een gebruiksvriendelijke tool voor het opvragen van waardes en het registreren van ingenomen gsm-toestellen. De waarde wordt aan de consument uitgekeerd in de vorm van een korting, een waardebon of contant. Daarmee is het inruilconcept voor de winkelier een uitstekende marketing tool voor het verhogen van shop traffic en omzet. 

Op 9 mei aanstaande zal de samenwerking tussen de beide organisaties op Het Retail Synergie Event 2011 in Maarssen worden geïntroduceerd. Dit evenement staat in het teken van de technologische ontwikkelingen in de car entertainment, electronica en telecom markten die in hoog tempo convergeren. Meer dan 50 toonaangevende leveranciers zullen die dag aanwezig zijn. Naast de uitwisseling van informatie staat het netwerken op deze dag centraal. Ga naar www.retailsynergie.nl/event voor meer informatie en om u aan te melden voor toegang tot dit event.   

Als ‘formulehuis’ biedt Retail Synergie back-office ondersteuning aan onder andere winkels van Welcom, Quality Centers en Circuit. Ecowave is gespecialiseerd in de retourstromen van telecom producten en heeft concepten voor operators, retail, fabrikanten en consument. www.ecowave.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*