Schuldhulpverlening: Te veel Schulden lanceert nieuwe website

, , ,

Schuldhulpverlening bij schuldenFinancieel adviesbureau Deco heeft een nieuwe website gelanceerd: http://www.teveel schulden .nl. Deze website geeft een overzichtelijk beeld van wat onze experts in Schuldhulpverlening voor de klant kan betekenen en geeft de nodige informatie over schuldsanering. Met deze website hopen wij mensen in financiele nood sneller te bereiken, voordat de schuld te groot wordt om te saneren. Mede hierom openen we begin mei een nieuw kantoor in Rotterdam.

Financieel Adviesbureau Deco is een bureau voor schuldhulpverlening en biedt hulp aan zowel particulieren als ondernemers. Sinds 2002 zijn wij gespecialiseerd in het oplossen van problematische schulden.
Wij beschikken over veel ervaring in het oplossen van problematische schulden en er zijn bij ons geen lange wachttijden. In onze dienstverlening streven wij naar snelheid, kwaliteit, transparantie en betrokkenheid.
In het gehele traject zullen wij fungeren als bemiddelaar tussen u en de schuldeisers waarbij wij streven naar het maximaal haalbare voor beide partijen. Mocht blijken dat er een minnelijk traject doorlopen kan worden dan zullen de gelden via onze “Stichting Derden Gelden Deco” worden uitbetaald. Aangezien wij het belangrijk vinden dat er zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens zijn wij aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens te ’s-Gravenhage (Reg. Nr. M1203998. (www.cbpweb.nl)).

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*