Special Sports Amstelveen organiseert op 7 en 8 mei 2011 een groots benefiet Budo weekend voor Japan

Persbericht:
Amstelveen, 17 april 2011
Special Sports Amstelveen organiseert op 7 & 8 mei 2011 een benefiet Budo weekend voor Japan.
Heel veel demonstraties en clinics waar u zelf aan mee kunt doen, Judo, Karate, Jiu-jitsu, Kickboksen, Muay Thai, Taekwondo, BJJ en KickFun, Tai Chi, Qigong, Yoga, Meditatie en Pilates. Verders zijn er workshops sushi maken, ikebana, origami, shiatsu en een Oosters filmfestival, met schitterende films: Spring, Summer, Fall, Winter….. and Spring, Buddha’s lost children, Tampopo en Shaolin soccer. Toegang is gratis voor leden en niet leden, jong en oud zijn welkom.

Op Zaterdagavond 7 mei vindt er een Budo gala avond plaats voor leden en genodigden, hieraan nemen meerdere wereldkampioenen uit diverse vechtsporten deel.

Zondagmiddag om 16,00 uur sluit Kenneth Leeuwin het benefiet budo weekend af met een spetterende Kickfun workout, gevolgd door een afterparty, met dj’s en life optredens.

Special Sports vervult met haar 5000 leden een belangrijke functie in het sportieve en sociale leven van Amstelveen. Voor veel Japanse families in Amstelveen is het een vertrouwde plek om te sporten en sociale contacten te onderhouden. Special Sports is dan ook blij dat zij financieel en moreel haar steentje bij kan dragen aan de wederopbouw van de getroffen gebieden.
Een aloud Japans Budo gezegde luidt: “Bun bu ichi” (“De pen en het zwaard zijn één”) – kennis (geest) en kunde (lichaam) komen samen. Special Sports Amstelveen richt zich niet alleen op fysieke training, maar schenkt ook veel aandacht aan de geestelijke en spirituele aspecten van training. Vital Skills (“Training die het verschil maakt”) is een nieuw concept van Special Sports, waarin interne- en externe training samen komen.
Special Sports Amstelveen heeft een aantal top vechtsport trainers in huis. Grote vechters zoals de Russische MMA legende Fedor Emelianenko en het Nederlandse MMA talent Gegard Mousasi zijn er regelmatig te vinden er om te trainen met Johan Vos, Peter Teijsse en anderen vechtsport specialisten
Noot voor de redactie: info over het Benefiet weekend en programma:

Voor meer informatie kunt u terecht bij: Ron Nansink info@vitalskills.eu

Programma benefiet weekend Japan: http://www.vitalskills.eu
Informatie over Special Sports : http://www.specialsports.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*