Van der Windt en S & H Productfulfilment starten webshop

Van der Windt Verpakking gaat zijn producten ook online verkopen. De verpakkingsleverancier uit Honselersdijk gaat daarvoor een partnership aan met S&H Productfulfilment, dat de fulfilment voor zijn rekening gaat nemen.
Webshop ondertekening
 

De webshop moet in mei online zijn. Met de introductie van de webshop (vanderwindtverpakking.nl) mikt het bedrijf niet op de huidige doelgroep, maar op nieuwe gebruikers. “Met de site richten we ons op de klanten die niet in staan zijn bij ons te kopen, omdat het bij orders nu nog altijd om hele pallets gaat. Straks is het via de webshop ook mogelijk per doos of colli te bestellen. Dat is aantrekkelijk voor een grote groep potentiële klanten die we nu nog niet bereiken”, zegt Webshop Coördinator Marnix van der Caaij van Van der Windt Verpakking

Fulfilment

Vooralsnog gaat Van der Windt zich richten op de artikelen voor de foodindustrie. Bij succes zullen ook de andere productcategorieën snel volgen.  In eerste instantie gaat Van der Windt Verpakking via de webshop een beperkt assortiment leveren waaronder de eigen lijn HACCP-producten van het Comfort-merk.

Het verwerken van de orders zal worden uitbesteed aan S&H Product fulfilment in Moerdijk. Van der Caaij; “Wij zijn zelf logistiek niet ingericht op kleinere bestellingen, S&H is dat wel. Zij hanteren bovendien een compleet andere kostenstructuur dan wanneer wij het gehele proces in eigen hand zouden houden. S&H is in staat het traject compleet te regelen, van de orderverwerking en de uitlevering tot en met het versturen van de factuur.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*