Van profielwerkstuk tot goedlopende fashion webshop

Rotterdam, 4 april 2011 – Precies één jaar geleden lanceerde twee jonge ondernemende tweelingzusjes de webshop InMyDresser.com. Nu, één jaar later is InMyDresser van een sieradenwebshop uitgegroeid tot een shop vol musthave items met een zeer hoog fashion-gehalte.

Het assortiment is uitgebreid met China Glaze nagellakjes, tassen, jurkjes, t-shirts, oftewel van alles wat elke fashionista in haar ladekastje wilt hebben. Met meer dan 700 items waarvan de meeste items uniek zijn en klein worden ingekocht, zul je niet zo snel een ander met hetzelfde item zien. Het assortiment wordt wekelijks aangevuld met nieuwe musthaves, aangezien bij InMyDresser uitverkocht ook vaak echt uitverkocht is.

Het leveren van kwaliteit en service vinden de tweelingzusjes het belangrijkst: “We selecteren onze leveranciers zeer zorgvuldig, zodat wij mooie sieraden en accessoires kunnen aanbieden tegen betaalbare prijzen. Ook klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel, daarom krijgen alle klanten binnen 24 uur antwoord op hun mail en is er een LiveChat op de site.”

Het idee van de tweelingzusjes om een webshop te beginnen ontstond drie jaar geleden tijdens hun eindexamenjaar toen ze een profielwerkstuk moesten schrijven. Ze schreven een ondernemingsplan voor een webshop in de modebranche, maar wegens gebrek aan financiële middelen was dit helaas niet haalbaar. Vorig jaar besloten de studentes het daarom eerst klein aan te pakken met alleen sieraden. Nu één jaar verder en een flinke uitbreiding van het assortiment, is het tijd voor feest.

Om het 1-jarig bestaan van de webshop te vieren, worden de gehele maand acties gehouden. Onder andere samenwerkingen met bekende fashionbloggers, elke week een nieuwe “Deal of the Week” met een hot item met minimaal 50% korting en elke week een Shopping Night met diverse acties staan op het programma. Daarbovenop wordt er bij elke bestelling een gratis item geleverd en wordt er op Twitter elke dag een Retweet&Win actie gehouden.

=================================================================

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie over bovenstaande acties verwijzen wij u naar onze website: www.InMyDresser.com
Voor mogelijkheden tot samenwerking, meer informatie over InMyDresser of het in bruikleen nemen van onze producten voor styling, kunt u mailen naar info@inmydresser.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*